Satiec FM WORLD Sieviešu Festivālā 23. martā!

Satiec FM WORLD Sieviešu Festivālā 23. martā!

11. Mar 11:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar prieku paziņojam, ka šogad mūsu festivālā būs tikšanās ar īstu zvaigzni - kompāniju FM World! FM WORLD ir starptautisks līderis daudzlīmeņu mārketinga jomā, atzīts un novērtēts desmitiem pasaules valstu.

FM WORLD ir starptautisks uzņēmums, kas izpelnījies atzinību desmitiem pasaules valstu ar savu līdera pozīciju daudzlīmeņu mārketinga jomā. FM WORLD dibināts 2004. gadā Polijā, uzņēmums šodien veiksmīgi darbojas Eiropas, ASV un Āzijas tirgos. FM World klienti ir starptautiski Biznesa Partneri, kuriem ir kopīgas vērtības un kuri cenšas attīstīt savu biznesu kopā ar uzņēmumu.

Uzņēmums īpašu uzmanību pievērš produktu kvalitātei un pastāvīgi paplašina savu klāstu, lai apmierinātu klientu vajadzības. Uzņēmuma misija ir radīt augstākās kvalitātes produktus un dzīvesveidu, kas nodrošina finansiālu brīvību. Uzņēmums nodrošina plašas apmācību programmas, mārketinga instrumentus un atbalstu katrā uzņēmējdarbības ceļojuma posmā.

FM WORLD ikviens atradīs kaut ko sev: augstas kvalitātes smaržas, kosmētikas un ādas kopšanas produktus, uztura bagātinātājus veselībai un ķermeņa tonusam, produktus komforta un atmosfēras radīšanai mājās.

Sieviešu festivālā tiks prezentēti vairāk nekā 50 aromāti no Pure Royal, Utique un Pure kolekcijām, kā arī varēsiet izmēģināt Aurile kolekcijas saldumus, kā arī izvēlēties sev Fontainavie ādas kopšanas līdzekļus. Stendā tiks izlozēti komplekti ar produktiem no FM WORLD, kā arī dāvanā varēs saņemt smaržu paraudziņus. Tiks sniegta arī profesionāla palīdzība un konsultācijas par produktiem, pasūtījumiem un uzņēmumu.

FM WORLD nav tikai uzņēmums, tā ir līdzīgi domājošu cilvēku kopiena, kas tiecas pēc kopīga mērķa. Ceram uz tikšanos un aicinām festivāla laikā apmeklēt FM WORLD stendu!

PIRKT BIĻETI UZ SIEVIEŠU FESTIVĀLU