Sagatavojies Mājsaimnieču olimpiādes uzdevumiem iepriekš!

Sagatavojies Mājsaimnieču olimpiādes uzdevumiem iepriekš!

21. Mar 2014, 12:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mājsaimnieču olimpiāde tuvojas straujiem, straujiem soļiem! Jāsteidz gludināt tērpus un... gatavoties uzdevumiem! Jā, jo tikai izpildot visus uzdevumus un savācot zīmodziņus, varēsi pretendēt uz galveno balvu. Čempione bez titula “Sievišķīgākā Mājsaimniece” iegūsAmerican Express Gold® karti ar 500 eiro pirkumiem mājai Spice Home kopā ar interjera dizaineri Zani Skalbergu. Ieskaties uzdevumos un tiekamies jau sestdien, 22.martā, no 10:30 Mājsaimnieču olimpiādē!

Vai zini, cik tas maksā?

Ja esi bieža veikalu apmeklētāja, Tev šis uzdevums - cenu izvietošana atbilstoši preces vērtībai- galvassāpes nesagādās. 

Smaidi un tiec pamanīta!

Šī gada mājsaimnieces būs tērptas sievišķīgos tērpos, tāpēc būs īpašs uzdevums- smaidīt un fotogrāfēties kopā ar satriecošiem vīriešiem, precīzāk- pavāriem Mārtiņu Sirmo un Ēriku Dreibantu un dažādiem virtuves darba rīkiem. Un tik vienkārši, lai saņemtu atzīmi par izpildītu uzdevumu!

Īpašais firmas ēdiens

Sievietes ir kārumnieces, bez šaubām, par to varēsiet pārliecināties arī Mājsaimnieču olimpiādes uzdevumā, kur dekorējot gardas uzkodiņas kopā ar Ugunsgrēka aktrisi Ievu Ekloni Aleksandrovu un pavāru, varēsiet likt lietā savas prasmes un zināšanas.

Ak, Tu mans saldumiņš!

Mūsdienu mājsaimnieces virtuvē zina, ka veikalu plauktos ir tik daudz palīgu virtuves darbos. Mēs aicināsim piedalīties vizuālā šarādē, kur mājsaimniecēm būs jānosaka izmantotās sastāvdaļas!

Radām mākslu

Nenoliedzami arī ēstgatavošana ir māksla! Baudot īpašu vintage noskaņu dalībnieces varēs radīt mākslu uz šķīvja no dažādiem Iecavnieka produktiem.

Pucējamies!

Sievišķībai piemīt arī izsmalcināts skaistums, par kuru jārūpējas. Vai zini, kādā secībā lietot skaistumkopšanas līdzekļus? Losjons, pieniņš, mazgāšanas līdzeklis, krēms? Tik daudz skaistumkopšanas līdzekļu! Apjukt var!

Sekojam modei un etiķetei

Sievišķīgajā oāzē dalībniecēm būs jāparāda sava meistarība ar apģērbiem, aksesuāriem un modi, no daudziem apģērbiem un aksesuāriem izvēloties piemērotāko apģērbu un aksesuāru komplektu konkrētai dzīves situācijā! Apsolām, ka pildot šo uzdevumu jutīsies kā sievišķības paradīzē!

Iegriežam Laimes ratu

Ak, šī veiksme! Kādam veicas spēlēs, kādām- mīlestībā! Arī sestdien Tev būs iespēja pārbaudīt, vai Tev ir veiksmīga roka, jo būs dažādas iespējas- laimēt dāvanu un doties tālāk, pārbaudīt zināšanas par mājsaimniecēm, stilu un modi, iesaiņot produktus, papildināt pantiņus.

Vēl ir pāris brīvas vietiņas, lai vari paspēt reģistrēties Mājsaimnieču olimpiādei! Tiekamies sestdien!

20140319113006-39121.jpg 

Lai iegūtu iespēju kopā ar Zani ienest pavasari savās mājās, piesakies Mājsaimnieču Olimpiādei 2014!

saulux10 saulux10 20. Mar 2014, 10:44

Superīgi uzdevumi 👍😍

aab aab 20. Mar 2014, 10:26

man ļoti patīk šis pasākums kaut vai ar to, ka mamma var būt zvaigzne, nevis bērns. parasti jau pirmajā vietā visur ir bērns. pagājušajā gadā uzkrāju super fīlingu, ka pat tagad, kad iedomājos par sestdienu, mani pārņem patīkamas sajūtas un satraukums!

minianna
tā draudzeņu būšana vienīgi var palīdzēt ātrāk visam tikt cauri - ieņemot rindu pie cita uzdevuma. es būšu viena - bet tāpēc nedomāju, ka uzdevums kaut kā mainīsies.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 20. Mar 2014, 10:01

Pagājušo gad dāmas bija baigi smuki sapucējušās, tā kreatīvi, bija ļoti krāsains tas pasākums

Vērtēšana nebūs barga 😀 To apsolām!

20. Mar 2014, 09:52

ES nebūšu.

Katram savs 😃

Nē, kleita pat vēl nav atrasta,bet ne jau kleitā tas prieks -kurpēs😃

Šogad būs ilgāks laiks uzdevumiem- vairāk kā 2h 😀 Tā kā visu paspēsiet!

aab aab 20. Mar 2014, 09:30

skaitu, ka būs 8 uzdevumi. jācer, ka laiks pietiks! ja pagāšgad jozu ar draudzeni pa veikalu, tad šogad gribas, ko mierīgāku 😃

aab aab 20. Mar 2014, 09:28

super!
šorīt (pirms darba) taisīju rotu. sataisīju un pašai ļoti patīk 😀 vakarā jāsalaiko viss kopā, bet man jau galvā patīk 😀 būs forši!

Par ko uztraucies 😀? Būs superīgs tusiņš!

Pirms tam varat iesūtīt un atrādīt savus tērpus 😀

Kleita jau izgludināta?

mamma27 mamma27 20. Mar 2014, 08:26

Nu jauki uzdevumi šogad!