Rudenīgi krāsainais un Francijas iedvesmotais “Četru Sezonu” oktobra numurs


Rudenīgi krāsainais un Francijas iedvesmotais “Četru Sezonu” oktobra numurs


27. Sep 2016, 14:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Patiesībā ir jocīgi, ka daži tik ļoti baidās no oktobra, jo domā, ka tas būs auksts un drūms. Nekā! Tas taču ir pilns ar krāsām un patīkamiem pārsteigumiem, jo īpaši virtuvē! Tāpēc jāķer katra oktobra diena un jāizbauda no rīta līdz vakaram, no brokastīm līdz vakariņām.

20160927140248-81195.jpg


Mēs oktobrī iedvesmojamies no sezonas produktiem – foie gras, žāvētām plūmēm, kazas piena siera un vaniļas pāksts. Un, ja runājam par rudenīgi gardām un arī Francijas iedvesmotām receptēm, neiztikt bez valriekstiem. Tie ne tikai ir lieliska uzkoda paši par sevi, bet izmantojami arī gaļas un zivs panēšanā, humusā un kūkās. Oktobra numurs tev reizi pa reizei liks iemīlēt sīpolus, turklāt ne tikai sīpolzupā, bet vēl citās garšīgās un rudenīgās receptēs. Pieminot Franciju, būtu grēks nepieminēt šampanieti – šoreiz ielūkosimies Jacquart garšas pasaulē. Aizraujošos stāstos par vīnu un dzīvi tevi aizvedīs vīndaris un uzņēmējs Mārtiņš Barkāns. Bet, kad ar stāstiem būs par maz un gribēsi doties izgaršot Parīzi un Franciju, tev palīdzēs garšīgais Parīzes ceļvedis ar daudziem skaistiem un gardiem ieteikumiem. Savukārt projekta “Jaunieši virtuvē” jaunieši tevi atgriezīs pie latviskākām garšām, jo savās receptēs izmanto ķirbi. Rudens vakariem, ko baudi ar glāzi laba vīna, tev noderēs mūsu degustācijas rezultāti, kurā garšojām un vērtējām brī sierus. Un, ja vēlies oktobri izmantot, lai apgūtu ko jaunu, iedvesmojies no dažādo terīņu receptēm un kādu izmēģini arī savā virtuvē. Lai kā arī tu izlemtu izbaudīt oktobri, baudi to no visas sirds, izmantojot labāko, ko tas sniedz!

 

 20160927140323-19436.jpg

Oktobra žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;
  • Francijas iedvesmotas receptes ar valriekstiem;
  • Receptes, pēc kurām iemīlēt sīpolus;
  • Jacquart šampanietis – tas vienmēr ir wow!;
  • Talk Show par dzīvi un vīnu ar Mārtiņu Barkānu;
  • Garšīgā Parīze;
  • Ķirbis “Jaunieši virtuvē” receptēs;
  • Degustējam vienu no Francijas gardākajiem sieriem – brī sieru;
  • Iemācies pagatavot terīnes;
  • Gardi sendviči tavai ikdienai;
  • Receptes bez olām;
  • Receptes tavām darba dienām.

 

Par to visu un vēl vairāk – četrdesmit septītajā žurnāla “Četras Sezonas” numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls „Četras Sezonas” runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Pieejams:

„Narvesen”;
„Rimi”;
„SKY”;
„Stockmann”;
„Maxima”;
„Prisma”;
„Vīna Studija”;
„Elvi”;
„Top!”;
„UNCE eko un dabas lietas”;
„Bruņinieku 63”;
„Eko veikals” Šarlotes ielā 6;
kā arī nopērkams 12 „Mego” veikalos un lielākajā daļā „Statoil” DUS.

Cena: 3,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Abonē  HYPERLINK "http://cetrassezonas.lv/lv/anketas/?id=86299" \n _blankwww.cetrassezonas.lv (3, 6, 9, 12 mēnešiem),  HYPERLINK "http://www.abone.lv/"www.abone.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un  HYPERLINK "https://abone.pasts.lv/lv/latvijas_preses_izdevumi/zurnali/2487/2015_gads/" \n _blankwww.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!
Gada abonements: 29,98 EUR (pērkot 43,88 EUR).