RITO piepilda Tavas vēlmes! Piedalies konkursā!

RITO piepilda Tavas vēlmes! Piedalies konkursā!

11. Dec 2014, 10:43 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Piedalies trauku, virtuves piederumu un dāvanu veikalu tīkla RITO rīkotajā Ziemassvētku konkursā īpaši maminuklubs.lv mammām un laimē to ko patiesi vēlies! RITO sagaidot gada sirsnīgāko svētkus aicina māmiņas izvēlēties traukus un dāvanas par kurām priecātos bērni un virtuves piederumus ar ko būtu jautri un sirsnīgi kopā radīt svētku noskaņu un gardumus. 

20141201160435-94109.jpg

Viss kas Tev ir jādara - reģistrējies www.rito.lv un dodies uz preču katalogu un izvēlies traukus, virtuves piederumus un dāvanas kuras vēlies saņemt no RITO dāvanā. Izvēloties pie katras no precēm, spied sirsniņu – pievienot vēlmju sarakstam. Mājas lapas augšējā labajā stūrī atradīsi sadaļu “Vēlmju saraksts” , atverot to vaļā virs lietām, ko būsi izvēlējusies būs Tava personīgā Vēlmju saraksta saite, to ērti vari nosūtīt saviem draugiem, vīram un radiniekiem un viņi zinās tieši to ko Tu vēlies saņemt Ziemassvētkos! Iedvesmojies arī RITO īpašajā dāvanu sadaļā !

20141201160419-37177.jpg

Lai piedalītos dāvanu saņemšanā no RITO savu vēlmju saraksta saiti iekopē te konkursa komentāros un pieraksti kāpēc vēlies tieši šos traukus un virtuves piederumus!

  Laimē īpašo RITO pārsteiguma balvu iekopējot savu Vēlmju saraksta saiti RITO Facebook lapā, zem ieraksta par maminuklubs.lv konkursu.   

20141201160409-76544.jpg

Alexa26 Alexa26 14. Dec 2014, 11:42

Es tiešraidei redzēju tikai sākumu, līdz beigām netiku.
Man Rito uz e-pastu atsūtījis 15 % atlaidi, par vēlmju saraksta publicēšanu, lai iegādātos preces.
Es ar neesmu sapratusi, vai laimīgais publicēts.

Alexa26 Alexa26 10. Dec 2014, 08:44

http://www.rito.lv/lv/pages/velmju-saraksts208?id=9y9bxntoapx19rhezat6
Manā vēlmju sarakstā pārsvarā atrodamas lietiņas no kulinārijas plauktiņa - ļoti patīk gatavot gardumus. Turklāt pašgatavoti cepumi, piparkūkas, kas var būt labāks, ja šajā procesā piedalās arī bērni! Vēl iemīļota nodarbe ir kūku cepšana īpašiem gadījumiem, svētkiem un kantainā kūku forma ir tā, kas vēl nav iegādāta. Un vasarā viena no iecienītākajām lietam ir saldējuma gatavošana un protams atdzesētu dzērienu gatavošana.😀

veesma veesma 09. Dec 2014, 21:55

http://www.rito.lv/lv/pages/velmju-saraksts208?id=1w0xgcy9kwkxf7zd0w7
šos traukus izvēlējos, jo mans hobijs un vaļasprieks ir kūku un citu dažādu konditorejas izstrādājumu gatavošana, tādēl šie trauki un lietas man ļoti noderētu, lai iepriecinātu savu ģimeni.

veesma veesma 09. Dec 2014, 21:51

http://www.rito.lv/lv/pages/velmju-saraksts208... šos traukus izvēlējos, jo mans hobijs un vaļasprieks ir kūku un citu dažādu konditorejas izstrādājumu gatavošana, tādēl šie trauki un lietas man ļoti noderētu, lai iepriecinātu savu ģimeni.

inleila inleila 09. Dec 2014, 14:58

http://www.rito.lv/lv/pages/velmju-saraksts208
Izvēlējos dāvanas sev un mīļajiem: paplāte-spilvens dāvana māmiņai, bērnu trauku komplekts dēlam, cepampannas viena sev viena māsai, kokteiļu šeikeris brālim, kafijas vārītājs vīram

09. Dec 2014, 14:23

http://www.rito.lv/lv/pages/velmju-saraksts208

Izvēlējos šādas lietas, jo
katls-gluži vienkārši nav.mājās ir tikai 1, un nereti ir nepieciešamība laika ekonomijas nolūkos vārīt paralēli.
pudele-noderētu pastaigas laikā.
krūzes-skaista dāvana mammai.

mamma27 mamma27 09. Dec 2014, 14:15

http://www.rito.lv/lv/pages/velmju-saraksts208?id=rggefrf9e4xy2ginv95d

Arī es beidzot apskatīju un atradu tik jaukas lietas😀
Kāpēc vēlots tieši šīs lietas- no janvāra tikšu beidzot pie savas sapņu virtves savās mājās😉Līdz ar to arī pie jaunas plīts.Tāpēc gribot negribot būs jāizvēlas jauns katls un panna ,jo līdzšinējie jaunajai plītij nederēs. Tad nu izvēlējos savai ģimenei atbilstošos- pannu un katlu.Kas iederēsies interjerā!
Vēl man ļoti patīk garšvielas un manam vīram gatavot,tad nu izdomāju,ka gašvielu statīvs būs lielisks interjera priekšmets jaunajā virtuvē,un jauka dāvana vīram Ziemassvētkos.
Piparkūkas- tās ir mana kaislība. Bet zīmēšana nav mana stiprā puse,tāpēc cenšos izmanot gatavas formas- zvaniņš ir kaut kas nebijis vēl ! Ko tādu neesmu cepusi-parasti tikai cepu mājiņas,tad nu ieraugot šo interesanto zvaniņu ,radās vēlme izmēģināt. Izskatās arī maniem bērniem varētu patikt !

Banija Banija 06. Dec 2014, 19:07

Dažkārt ieeju Rito veikalos un pamieloju acis, skatoties uz lietām, par kurām priecātos, ja tās atrastos manā virtuvē. Tās padarīju krāsaināku un vieglāku gatavošanas procesu un, kas galvenais, mēs beidzot varētu ēst kvalitatīvu malto gaļu, cepot kotletes, viltoto zaķi un gatavojot pelmeņus http://www.rito.lv/lv/pages/velmju-saraksts208?id=3iolg99shzf8oizjcxl

04. Dec 2014, 04:38

Laikam mājas dzīve mani notrulinājusi un vienkārši nemāku vairs iepirkties un pie veikalu plauktiem pasapņot. Lai gan pēc dabas esmu cilvēks, kam tīk veikalā lietu vispirms apskatīt un izpētīt - internetā tas tā pagrūtāk, tomēr. Izskatot dažādo krūzīšu, šķīvīšu un citu virtuves rīku plašo klāstu, ko Piedāvā RITO, secināju ka mums mājās trūks dažādas lietas, kas nedaudz atvieglotu manu ikdienas dzīvi manā virtuvē. Te nu ieskatam, kuras preces no RITO veikala iegūs sirsniņu un ieripo manā vēlmju sarakstā.

http://www.rito.lv/lv/pages/velmju-saraksts208?id=b5ers8gojq721hgerdkk

Rīves - jā DIVAS! Jo abas likās ļoti skaistas un foršas, ka pati nevaru izvēlēties, kura man vairāk patīk, tad nu, kad iešķiebšu vīram šo sarakstiņu, tad arī norādīšu - ka ja rīvi grib dāvāt, tad lai zivēlās to kura viņam tīk. 😀

Panna - ai. Mana virtuve jau sen kliedz pēc jaunas pannas. Vīlos iepriekšējo pannu iegādē un tiku pie nekvalitātīvām keramikas pannam un nu kožu pirkstos. JA iegūtu šo pannu, tad nu būtu kā princese "Salālapiņa" no filmiņas "Sapinušies" - jo izrādās panna ne tikai der cepšanai, bet arī kā pašaizsardzības līdzeklis un kas zin, ja man kā mājsaimniecei būs arī kāda nagla sienā jāiedzen, nebūs bailes to darīt, ja rokā tik pamatīgs rīks no tērauda - ne skrambiņas, ne? 😃 (jociņš)

Teapot- jap, jap, jap! Oficiāli pasludinu mūsu ģimeni par tējas lietotājiem. 😉 Vasarā ar skumju krakšķi aizgāja mana mīļā tējas kanniņa no māla ar ieliekamo sietiņu un vēl jo projām neesmu sadūšojusies jaunu iegādāt - iztiekam ar metāla tējasstandziņām.

Termokrūze - Vīrs katru dienu nākot mājās klusībān nobubina, ka mīļākajai termokrūzei saplīsis plastmasa apšuvums. Tā kā viņš man akgrā rīta kafijotājs un uzsākot darba gaitas bez kafijas malka viņam neiztikt, zinu ka no mana vēlmju saraksta viena dāvana būtu arī viņam noderīga!

👍👍👍

saulux10 saulux10 03. Dec 2014, 15:24

°Šīs lietas, kuras ieliku savā vēlmju sarakstā ir tās, kuras vēlos saņemt dāvanā, jo mūsu majās šādas lietas ir nepieciešamas, lai svētki un svētku mielasts varētu izdoties pasakains, šīs lietas mums nedaudz pietrūkst 😀

http://www.rito.lv/lv/pages/velmju-saraksts208?id=o4o7vdzhxyq2s4d4v0d5

20020 20020 03. Dec 2014, 08:51

Saimniecībā ļoti noderētu šādas mantas - http://www.rito.lv/lv/pages/velmju-saraksts208?id=cehwwx24b0honwrnpyc1 Protams, daudz kas palika ārpus saraksta.

Cielavinna Cielavinna 03. Dec 2014, 05:39

http://www.rito.lv/lv/pages/velmju-saraksts208

Beidzot gribas tikt pie saviem virtuves piederumiem, jo lielākā daļa trauku ir atdoti māsas. Manā vēlmju sarakstā atspoguļojas tas, ko uz doto brīdi vajaga visvairāk. Tuvojas svētki un gribas skaisti noformētu svētku galdu.
Īsti nesanāk laika staigāšanai pa trauku veikaliem, bet roti.lv ir labi tas, ka visu var apskatīties internetā.

02. Dec 2014, 17:36

http://www.rito.lv/lv/pages/velmju-saraksts208 izvēlējos šīs lietas,jo tuvojas svētki un vecais katls jau ir atkalpojis savu,tāpēc lai svētku maltītes būtu garšīgas vajag šos virtuves palīgus.