Remescar Eye Bags&Dark Circles krēms

02. Oct 2018, 09:40 bibii bibii

Paldies, par man doto iespēju izmēģināt krēmu „Remescar” tumšajiem lokiem zem acīm. Tā kā darba režīma, neizgulēšanās un stresa dēļ, no rītiem novēroju tumšus lokus un piepampuma pazīmes ap acīm, tad biju ļoti priecīga par doto iespēju.

Gari nestāstīšu, bet esmu ar visām četrām par šo produktu. Ļoti patīk. Krēma konsistence maiga, pat zīdaina un viegli klājas. Gan maisiņi, gan tumšie loki izzuda burtiski momentāni. Sākumā mulsināja savelkošā sausuma sajūta, bet rūpīgi izlasot lietošanas pamācību, sapratu, ka krēms iedarbojas. Jāiemanās arī trāpīt ar pareizu krēma daudzumu. Es pirmajā reizē uzklāju par daudz, kā rezultātā bija novērojamas baltas nogulsnes un radās sajūta, ka gribas noslaucīt krēma pārklāto vietu. Tagad zinu, ka krēms nepieciešams tiešām ļoti minimāli. Tātad arī ļoti ekonomiski lietojas un pietiks ilgam laikam.

Lai cik skeptiska bija mana attieksme par krēmu, pirms krēma saņemšanas, tik sajūsmināta un priecīga esmu divas nedēļas lietojot krēmu. Noteikti lietošu šo krēmu arī turpmāk un ieteikšu saviem tuviniekiem.