Pirmais mēnesis projektā “Mammu pārvērtības” aizvadīts!

Pirmais mēnesis projektā “Mammu pārvērtības” aizvadīts!

10. Nov 2023, 22:03 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Pirmais mēnesis projektā “Mammu pārvērtības” aizvadīts! 🎉

Jāteic, jūtos lieliski! Prieks dzirdēt jau komplimentus gan no treneres par acīmredzamajiem rezultātiem, gan arī apkārtējiem ! 

Šī mēneša laikā kopš dodos divas reizes nedēļa uz Fit20 EMS treniņiem, man ir parādījies dibens , kurš nekad dzīvē nav bijis 🤭

Ir samazinājušies apkārtmēri centimetros. Ja pēc Everta piedzimšanas velkot pirms grūtniecības džinsus, tos aizvērt neizdevās, lai būtu ērti , nācās pirkt izmēra lielākas bikses! Tad nu, esmu atpakaļ savā pirms grūtniecības izmērā un iepriecināju sevi ar jauniem džinsiem 😍


Ir krietni samazinājusies apetīte - ja kādreiz aizejot uz Ganbei (nav reklāma - tur vienkārši ir garšīgi suši 😄), varēju mierīgi pasūtīt 8+8 komplektu un apēst viena.. tad tagad - tā vairs nav! Esmu pārēdusies jau no 8 gabaliem. Tāpat arī ar citiem ēdieniem- apetīte ir krietni samazinājusies , bet visu laiku jūtos paēdusi.

Kādas vēl izmaiņas? 

Ir atkal “Piena upes”! Jā- no šiem treniņiem ir pavairojies arī pieniņš 🍼

Pie savas Fizioterapeites vēl atkārtotā vizite neesmu bijusi, bet, tākā šie EMS aparāti trenē dziļo muskulatūru , tad domāju, ka manai diastāzei arī ir rezultāts ! 

Tā nu esmu pavadījusi pirmo projekta mēnesi! Esmu ļoti apmierināta un ar nepacietību gaidu nākamo jauno mēnesi - jau noslēdzošo! 

Bet Tu gan, neko negaidi! Skrien rezervē savu vietu jau tagad, un sagaidi jauno gadu ar skaistu ķermeni. Ja mazais bebis vai bērns šobrīd ir atrunas - tad steidzu paziņot, ka mazos droši var ņemt līdzi, arī lielos bērnus, ja nav kur atstāt! 

 

Neaizmirsti izmantot atlaižu kodu - “esmilufit20”, un saņemsi 15%atlaidi savām nodarbībām! 

Tavs ķermenis priecāsies! 😊