Piesakies Mayeri Sensitive produktu testiem!

Piesakies Mayeri Sensitive produktu testiem!

12. Apr 12:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja vēlies savā ikdienā pievērst lielāku vērību sadzīves ķīmijas kvalitātei, izvēloties videi un cilvēkiem draudzīgākus līdzekļus, piesakies Mayeri Sensitive produktu testiem!

Mayeri Sensitive mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi ir bez krāsvielām un smaržvielām, vienlaikus esot saudzīgāki audumiem, virsmām, videi un tavai ģimenei. Ekomerķējums “Ecolabel” nozīmē, ka produkts ir video draudzīgs, līdzekļu efektivitāte ir laboratoriski pārbaudīta un ražošanā tiek izmantotas stingri kontrolētas sastāvdaļas.

Lai pieteiktos testiem, lūdzu, aizpildi zemāk norādīto anketu.

Piesakoties testiem apņemies 10 dienu laikā portālā maminuklubs.lv iesūtīt savu atsauksmi par testētajiem produktiem, pievienojot arī pašas fotografētus attēlus.

 

MAYERI Sensitive šķidrās ziepes

Maigi kopjošas šķidrās ziepes jutīgai ādai. Satur ādu mīkstinošas piedevas

 

MAYERI Sensitive putu ziepes

Maigi kopjošas putu ziepes jutīgai ādai ikdienas lietošanai. Satur ādu mīkstinošas piedevas. Nesatur smaržvielas un krāsvielas.

 

MAYERI Sensitive veļas mazgāšanas kapsulas

Veļas mazgāšanas kapsulas ar trim nodalījumiem, kas satur mazgāšanas līdzekli, traipu tīrītāju, krāsu aizsargu. Piemērotas krāsainas un baltas veļas mazgāšanai visu veidu veļas mazgājamās mašīnās. Efektīvi izmazgā traipus arī remdenā ūdenī. Droši un efektīvi izmazgā visu veidu audumus temperatūrā pat 30 grādu temperatūrā. Kapsulas ir klātas ar ūdenī pilnībā šķīstošu apvalku, kura sastāvā ir Bitrex ( rūgta viela, lai izvairītos no tā, ka bērns kapsulu varētu mēģināt pagaršot vai norīt).

Lietošana: vispirms veļas mazgājamā mašīnā ievietot kapsulu un tad apģērbu. Tas nodrošinās kapsulas izšķīšanu.

 

MAYERI Sensitive veļas mazgāšanas želeja

Universāla želeja veļas mazgāšanai visu veidu veļas mašīnās un ar rokām. Efektīvi izmazgā traipus arī remdenā ūdenī. Satur ūdens mīkstinātāju, kas aizsargā veļas mazgājamo mašīnu no kaļķakmens veidošanās.

 

MAYERI Sensitive veļas mīkstinātājs

Veļas skalošanas līdzeklis padara veļu ievērojami mīkstāku, noņem statisko elektrību un padara to vieglāk gludināmu, kā arī pasargā audumu no savelšanās un samazina apģērba savalkāšanos.

 

MAYERI Sensitive traipu tīrīšanas līdzeklis

Efektīvs traipu tīrīšanas līdzeklis. Piemērots visu veidu baltu un krāsainu tekstilizstrādājumu, izņemot vilnu, zīdu un ādu, tīrīšanai. Pudelei ir speciāls korķis - birstīte efektīvai traipu tīrīšanai. Lietošanas instrukcija: samitriniet traipu ar želeju, var iztīrīt traipu, izmantojot birstīt. Ja traips ir iekaltis, ļaujiet želejai iedarboties 5-10 minūtes. Pēc tam mazgājiet drēbes parastajā veidā. Veicot veļas mazgāšanu, ievērojiet ražotāja norādījumus. Pirms produkta lietošanas pārbaudiet krāsas noturību auduma iekšpusē.

 

MAYERI Sensitive trauku mazgāšanas līdzeklis

Piemērots lietotājiem ar alerģisku un jutīgu ādas tipu. Efektīvi izšķīdina taukus un netīrumus arī vēsā un cietā ūdenī, padarot tos spīdīgus. Drošs arī mazu bērnu trauku mazgāšanai.

 

MAYERI Sensitive Universal tīrīšanas līdzeklis

Universāls tīrīšanas līdzeklis. Dažādu ūdensizturīgu virsmu (krāsotu, lakotu, flīžu, fajansa, plastmasas, linoleja, koka, metālisku un mazgājamo mašīnu) tīrīšanai. Efektīgi notīra taukus un netīrumus, neitralizē nepatīkamas smakas. Ph neitrāls. Nesatur smaržvielas, krāsvielas un alergēnus, tādēļ ir īpaši piemērots cilvēkiem ar jutīgu ādu un ģimenēm ar maziem bērniem. Lietošana: uzsmidzināt uz tīrāmās virsmas, ļaut iedarboties un tīrīt ar sūkli vai drānu. Nav nepieciešama papildus skalošana.