Pavasara tievešanas maratons piektā un sestā nedēļa

Pavasara tievešanas maratons piektā un sestā nedēļa

22. May 2019, 12:29 Kristine Rimovica Kristine Rimovica

Šoreiz divu nedēļu apkopojums. 

Treniņi kā līdz šim aktīvi, dinamiski un jaudīgi. Nav bijusi diena, kad no zāles iznāktu ar sausām drēbēm. 

Natālija ir satriecoša, šķiet, ka būšu atradusi savu ideālo treneri!

Pakoriģē, iedod motivāciju, kad vajag, atbalsta un uzmundrina! 

Piektās nedēļas nogalē bija meistarklase Rīgas Centrāltirgū mazo restorānu nodaļā jeb Gastro sekcijā.

Brīvdienas Centrāltirgu apmeklē ne tikai galvaspilsētas iedzīvotāji, bet arī tuvāki un tālāki pilsētas viesi, brīnišķīgi skatīties pulsāciju, kas notiek paviljonā.

Mēs darbojamies, gatavojam gardu maltīti, kad pienāk un apjautājās, kas notiek, ko gatavojam, tik jauka zinātkāre no apkārtējiem. 

Šajā dienā mēs gatavojām Spinātu, zilā siera, sīpolu, grauzdētu mandeļu, bekona salātus ar citona, eļļas, medus merci un sparģeļus un laša fileju. 

Salāti un burvīgi un esmu jau divas reizes kopš meistarklases tos gatavojusi mājas, ārkārtīgi sātīgi un interesanti garšas baudījuma ziņā.

Un beidzot, beidzot es zinu kā pareizi pagatavot sparģeļus-jānomizo, jānoblanšē un jāatdzesē ledus ūdenī un māksla rokā!

Piesātināta diena gan garšām gan zināšanām!

Paldies mūsu pavāram, fotogrāfam Boris Simson, videooperātoram un, protams, mūsu Natālijai!

Sestā nedēļa, mūsu edienkarte atgriežas piena produkti.

Gaidīju, kad varēšu baudīt biezpienu ar lociņiem un dillēm, mm gardi, bet nebija nepārvaramas tieksmes apēst visu pieejamo biezpienu, apēdu bļodiņu, jutos laimiga, ir izstrādājusies disciplīna.

Porcijas un ēdienreižu skaits ir samazinājies un arī vēlme pēc kaut kā aizliegta arī, organisms laikam saprot, ka nav izvēles,jāsamierinās.

Nedēļas nogalē tikāmies burvīgajā sporta zālē SunFit Riga, ar skatu uz AB dambi, kur nodarbību vadīja Igors Bjorks

Pārrunājām rezultātus, mērķus sasniegtos vai vēl nesasniegtos, izjūtas un ēšanas paradumus, kas izstrādājušies projekta laikā.

Izrunājām kā atteikties un kā dzīvot tālāk pēc izaicinājuma, kad apkārt būs daudz kairinātāju, kā turēt sevi rāmjos un nepazaudēt iegūtos rezultātus un turpināt tos uzlabot. 

Svētdien mums bija sievišķīga, burvīga un gaisīga nodarbība pie make-up speciālistes Ella Bacha.

Par šo speciālisti es uzzināju Elkor Skaistuma festivāla ietvaros. Jau tad, es sapratu, ka šī sieviete pieprot savu lietu un nu man arī bija iespēja vērot dzīvē. 

Ella pastāstīja kā pareizi izvēlēties make-up bāzes, kādi toņi jāizvēlas katrai ādai, kā pareizi kopt ādu, pastāstīja par vairāku kosmētikas produktu plusiem un mīnusiem, ievadīja mūs skaistuma pasaulē.

Paldies par to, un es zinu, ka mani un Ellas ceļi agrāk vai vēlāk vēl krustosies. Paldies, NatFit, ka man bija iespēja iepazīt šo meistari šajā meistarklasē!

Pirms meistarklases mums tika pasniegtas dāvanas no Tricollagen Latvia pārstāvja Vitautas.

Kolagēna ampulas, kas jālieto iekšķīgi 14 dienas.

Kolagēna uzlabo, atjauno matu, ādas un nagu struktūru un stāvokli, tad nu redzēsim, no pirmdienas 20.05 sāku lietot, atsauksme būs pēc divām nedēļām. 

Un vēl, šī projekta laikā tiku arī pie vitamīniem, D vitamīna un Magnija preperāta, kurus lietojot pat olimpieši. 

Šobrīd, kad nodarbības ir 3-4x nedēļā laiku pa laikam jūtu, ka kājas metas krampji, kas varētu liecināt par magnija trūkumu, redzēsim, ja pēc lietošanas sajūtas būs mainījušās, tad jau zināšu, kas bija pie vainas.

D vitamīns ir nozīmīgs kaulu un ādas veselība, lielākoties tas ir deficīta stāvoklī mūsu organismā, taču pirms lietot, es veikšu D vitamīna analīzi, lai pārliecinātos, ka tiešām man ir pazemināts tā līmenis un tikai tad sākšu lietot. Jo kas par daudz tas par skādi.

Un nobeigumā gribētos teikt, ko kāda nodarbībā mums teica Natālija, ka mums ir dots tikai viens ķermenis, tās ir mūsu mājas laika posmam uz zemes, ka tikai un vienīgi mēs esam atbildīgi par tā stāvokli, tas ir mūsu templis, par kuru jāgādā un nevienam citam tā stāvoklis nerūp vairāk par mums pašiem.