Pārvētības-Es tās gribu

Pārvētības-Es tās gribu

03. Apr 2016, 23:49 Supersausins Supersausins

1. Iepazīsimies: kas tu esi, ak skaistā sieviete!? Pastāsti par sevi un pievieno pilna auguma foto – obligāti
  20160403231154-35154.jpg

  Čau visām! Kas es esmu? Esmu mamma,meita,māsa,draudzene un tā varētu turpināt, bet vienā vārdā SIEVIETE. Esmu viena no jaunajām māmiņām, kas audzina divus razgaļus. Pašlaik esmu savas mājas valdniece, jo pa dienu skoloju un pieskatu mazāko dēliņu un rūpējos, lai māja būtu tīra un mani visi vīrieši apmierināti. Es esmu sieviete ,kas turpina sevi pilnveidot un uzlabot gan iekšēji, gan ārēji.

2. Runā, ka katrai sievietei esot sava rozīnīte. Un vēl arī.. trakums. Kas ir tev? Cik traka esi, ja vērtē sevi pēc 10 ballu vērtējumu skalas? Nosauc savas trakākās rīcības.
  Es piekrītu ,ka katrai sievietei ir sava rozīnīte ,jo visas jau neesam vienādas. Citas ir melnbaltas, bet citas ir krāsainas kā varavīksnes, ko pamana visi. Protams, man ir sava rozīnīte, bet, ja godīgi es nezinu kas! Iespējams mana krāsainā rozīte ir mana devīze:”ES DZĪVOJU VIENREIZ TĀPĒC NEBAIDOS RISKĒT”! Esmu Strēlnieks/Mežāzis tāpēc esmu mainīga un neparedzama. Ja šodien esmu blondīne tad jau rīt varu pārtapt par sarkanmati.
TRAKUMS manī šķiet mīt 9 baļļu skalā.Man patīk izaicinājumi.Man patīk darīt trakas lietas. Tetovejumi,pīrsingi lēciens ar gumiju.Es esmu par!

 Vienreiz gribēju no tumšmates kļūt par blondīni vienā dienā.Nopirku krāsu ,kas man iepatikās un nokrāsoju visu galvu.No gaidītā rezūltāta blonda es ieguvu cāļu dzeltenus matus.Sapratu ka tāds tonis man nepiestāv un nākamajā dienā atkal kļuvu par bruneti.
 Šķiet es parasti ekspermentēju ar saviem matiem ,kas patiešām ļoti izmaina ārējo izskatu. Pārējo pielāgoju garstāvoklim. Jo ar saviem matiem esmu daudz, ko izmēģinājusi. Gan krāsojot dažādos toņos, gan griežot ko jaunu un nebijušu priekš manīm.

3. Uz kādām kardinālām pārmaiņām savā ārienē esi parakstījusies? Pastāsti un parādi!

20160403232510-51058.jpg
 Viss labāk atceros, kad man mati bija līdz lāpstiņām un tā kā mamma ir mans personīgais frizieris tad palūdzu lai nogriež īsākus matus. Kad mamma bija nogriezusi man kādus 2cm no maniem matiem likās ka tie ir vēl pa garu tāpēc palūdzu vēl nogriest un tad vēl, bet nepasakot cik, beigās mani mati bija gandrīz ,kā zēngalviņa ,jeb kā mana mamma to sauc ”Elvīras tumsas valdnieces frizūra!”Diemžēl fotogrāfiju neatradu bet apmēram šāda bija mana frizūra.20160403232152-46196.jpg
 Un šķiet otrais bija ,kad piedzima vecākais dēliņš izdomāju ,ka vēlos, ko jaunu tāpēc devos pie mammas draudzenes un ļāvu izpausties viņai un parādīt kas man piestāvētu.
20160403232311-84029.jpgTā rezultātā ieguvu manu vīriešu dēvēto “nepabeigto griezumu”.

4. Vai tu gribētu kādreiz, ka tev nogriež matus.. bez tava galavārda? Ko tu atbildētu, ja tev to piedāvātu? Kategorisku NĒ, vai arī..?
 Kāpēc nē. Es vienmēr kad tieku frizieru rokās saku-‘Es vēlos ko jaunu tāpēc ļauju izpausties jums.” Mati ataugs tāpēc es nebaidos riskēt un viņus griezt vai krāsot.Tomēr noskūt visu galvu vai izveidot Homēra Simsona frizūru gan nevēlētos un tam es pateiktu nē.

5. Vai tu spētu kādreiz pārkrāsot matus.. zilā, zaļā, sarkanā krāsā? Vai arī... "nekad", "ne par kādu cenu"!?

 Man ir bijuši un arī tagad ir sarkanīgi mati. Bet, ja godīgi es vienmēr esmu gribējusi zilus, zaļus, lillā matus. Es dievinu tādus matus.Ja kāds man paprasītu vai vēlos šodien nokrāsot tādus matus es aiz sajūsmas sāktu lēkāt. Esmu mamma un ar varavīksnes krāsas matiem es būtu ļoti pamanāma.

6. Ideālais manikīrs - kāds tas ir tev? Parādi, kādas ir tavas rokas tagad.
20160403232648-35727.jpg20160403232637-42028.jpg Tā kā es dzīvoju tagad pa māju tad ikdienā man ir īsi nagi bez nagu lakas pārklājuma, bet, kad tuvojas kādi pasākumi es izvēlos pieaudzētus gēla nadziņus ,kas protams ir spilgti un pamanāmi.

Bet tagad esmu sevi palutinājusi ar gēla nadziņiem.20160403232756-63938.jpg

7. "Trakākais manikīrs"- kāds tas varētu tavuprāt, būt? Piemēram, melna nagu laka.. - lakotu tādus?
 Ja pavēro interneta dzīles tad man šķiet traki pīļu nagi vai arī ūdens pildītie.
Priekš manis der visas krāsas dažādās variācijās. Es nebaidos no krāsām un to dažādības. Ja ārā līst lietus un viss ir pelēkos toņos es nokrāsoju nagus varavīksnes krāsās, lai ,kāds krāsas stariņš parādās lietainajā dienā. Ja esmu priecīga uzkrāsoju zilus vai zaļus nagus. Viss atkarīgs pēc mana noskaņojuma un vēlmēm.

8. Kas ir tavas pašas nesaskanīgākās apģērbu komplektācijas? Ja tādu eksperimentu nav bijis, tad kāpēc?
 Man šķiet ka tas bija skolas laikā ,kas varēju uzvilkt  spilgtu tīkliņa veida krekliņu skotu svārciņus un Spilgti rozā mētelīti.Tas tad likā,kas ļoti superīgs.Sķiet agrāk trakāks krāsas salikums ,jo labāks izskats.

9. Kāds apģērba stils, tavuprāt, tev piestāv visvairāk?
 Man šķiet klasiskais ar kādu rozīnīti. Es velku drēbes pēc noskaņojuma un tās saskaņoju ,kā vēlos. Ja gribu šodien būt rozā princese gotiskā noskaņā tad tāda arī būšu. Es velku drēbes kurās es jūtos ērti sievišķīgi un labi.
Visbiežāk tās ir bikses ar krekliņu un žaketi, jo tā es jūtos vislabāk.Viss labāk dažādu krāsu legingi, kas apvienoti ar   sportisku stilu vai klasisku stilu.Galvenais lai tās ir bikses,jo tajās jūtos viss labāk.

10. Tavs tradicionālais make-up, kāds tas ir? Un kāds būtu TAVS drosmīgākais make-up?
 Ikdienā mans make-up ir tikai skropstu tuša ,bet kad dodos kaut kur uz kādiem pasākumiem vai tikties ar kādu draugu izvēlos dienas meikapu ar gaišu acu ēnu bāzi.
Mans drosmīgākais ir bijis melnas dūmakainas acis pie vakara grima vai arī 70.gadu stila disko. Šķiet tas bija mans drosmīgais un ko diez vai kādreiz atkārtotu.

11. Vai tev vajadzēja daudz laika, lai izlemtu piedalīties šajā projektā? Kāpēc tomēr "JĀ"?
 Kad uzzināju par šo projektu zināju ,ka piedalīšos bet vai visu izdarīšu līdz galam, lai mana anketa tiktu publicēta ilgi domāju.

 Es jau kādu laiku meklēju priekš sevis ko jaunu un foršu ,kas izceltu manu Es. Jo vienmēr esmu tā ,kas iesaka un mudina uz kādām pārvērtībām citus tāpēc gribētu lai šoreiz kāds man iebaksta un palīdz atrast to jauno ES ,kas man tieši derētu.

Sintija