Pārvērtību projekts tuvojas izskaņai!

Pārvērtību projekts tuvojas izskaņai!

05. Dec 2023, 00:00 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Pēdējas pāris nedēļas treniņā man bija grūtas..

Ne jau pats Fit20EMS treniņš, bet treniņš kopā ar Evertu! 

Viņam bija ieildzis “viss slikti” periods, kurš bija kopā ar mums pēdējos divus mēnešus, tāpēc treniņu ierastajam guļus stāvoklim , treniņus pavadīju sēdus uz bumbas un dažus treniņus pat nācās izlaist! 

Nenoliegšu, guļus stāvoklī ir daudz patīkamāk - mierīgāk! 

Tāpēc šonedēļ izmantoju iespēju , un atnācu uz treniņu sestdienā ! Ak , cik biju priecīga, jo bija sajūta, ka esmu izskrējusi uz kādu spā procedūru! VIENA, bez Everta!
 

Atkal pēc ilgiem laikiem apgūlos uz kušetes “izbaudīt” treniņu, bet treneris Sergejs , neļauj atslābt, arī uz kušetes, trenējoties guļus stāvoklī liek papildus trenēties ar bumbu starp kājām un hantelēm- vēl labākam rezultātam ! 

Par treniņiem sēdus stāvoklī, kā pavadīju lielāko daļu treniņu pēdējo mēnesi - ziniet! Sākumā bija ļoti grūti. Jo dibens juta baigo slodzīti, papildus elektrības impulsiem uz tā vēl viss mans svars un arī Everta, jo visu treniņu pavadīja man klēpī! Mazajam cilvēkam protams interesēja visi vadiņi, viss kas man virsū utt - nu viegli nebija, bet šo laiku būsim izdzīvojuši! 

Laikam jau pareizais vārds ir - MOTIVĀCIJA? Padoties un attaisnojumus neiet uz treniņu var atrast vienmēr, vai ne? 

Nu lūk- tāpēc , ja arī vēlies savu ķermeni redzēt labākā izskatā, sazinies un izmanto atlaidi” ES MĪLU FIT20” un trenējies ar atlaidi 😊