Pāra attiecības mainās mazuļa pirmajā dzīves gadā! Kā?

Pāra attiecības mainās mazuļa pirmajā dzīves gadā! Kā?

11. Oct 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šķiet, mazulītis ir klāt, jums būtu abiem jāstaro laimē, un tomēr - jūsu abu attiecības ir mainījušas. Jā, kāds teiks - tās vienkārši ir jaunā, citādākā kvalitātē, bet, patiesībā, tās var būt grūtāk uzturēt, nekā iepriekš. Pārmaiņām jāsagatavojas laikus. Nāc uz lekciju pie psiholoģes Diānas Zandes un viņas vīra, konsultējošā speciālista Jura Sērmukša un uzzini vairāk par to, kā īsti mainās pāra attiecības mazuļa pirmajā dzīves gadā!

Pirmais gads pēc bērniņa nākšanas pasaulē ir ārkārtīgi skaists, bet vienlaikus, tas arī ir pārpilns dažādu risku pāra savstarpējām attiecībās. Pārmaiņas izjūt visa ģimene, attiecības mainās, un tieši šajā seminārā ir iespējams uzzināt visu par pirmo gadu pēc mazuļa nākšanas pasaulē, galu galā - jūs vairs neesat divi, vairs neesat tikai pāris, jūs esat  - ĢIMENE. 

Semināru vada pāris, tātad - būs iespēja uzzināt, kā jūtas gan jaunā māmiņa, gan jaunais tētis pēc mazuļa nākšanas pasaulē, jo semināra vadītāji arī vairākkārt ir kļuvuši par vecākiem, un viņi zina, kādas pārmaiņas ģimenē ienes bērniņa dzimšana.

Nāc uz semināru arī tu!

  • Tā mērķis ir sagatavot jaunos vecākus jaunajiem uzdevumiem, kādi viņus kā pāri, šajā jaunajā dzīves posmā sagaida.

  • Tāpat seminārā uzzināsiet par pārmaiņām partnerattiecībās: gan par to, kas pēc dzemdībām ģimenē mainās, gan par seksualitāti un brīvā laika pavadīšanu, gan naudas jautājumiem pēc mazulīša ienākšanas šajā pasaulē. Tātad par situācijām, kas ir likumsakarīgas!

  • Šim semināram būs divi vadītāji – sieviete un vīrietis, tādēļ arī topošie un jaunie tēti nekautrējoties varēs uzdot interesējošos jautājumus un mazināt neskaidrības.

Šie visi jautājumi bērna pirmā dzīves gada laikā kļūst aktuāli, un dažbrīd partneru savstarpējās attiecībās rada grūtības. Par to visu šajā seminārā tiks runāts, tomēr mērķis nebūs sabiedēt, bet gan par to pastāstīt, lai jaunie vecāki šīm iespējamajām grūtībām jau būtu nedaudz sagatavojušies, pirms viņi ar tiem saskarsies!

„Tas, ka pāra attiecības pēc mazuļa dzimšanas nedaudz „sašķiebjas”, nav sliktais stāsts par pāri, bet tas ir stāsts par situāciju, kurā kuģis no līča izbrauc jūrā, kur nepieciešams nedaudz cits manevrs,” līdzībās runājot, stāsta Diāna Zande.

Uz tikšanos Māmiņu Kluba mājīgajās telpās!

PIESAKIES SEMINĀRAM  ŠEIT>>

Māmiņu Klubs