Otrā nedēļa jau galā

Otrā nedēļa jau galā

24. Apr 2019, 12:52 KristineT KristineT

Tad nu tā, nedēļa numur divi ir aizvadīta diezgan spraigi. Ja pirmās nedēļas treniņi likās vienkārši un saprotami, jo mācījāmies trenēt tieši to muskuli, kas jātrenē un darīt to pareizi, tad jaunā nedēļa iesākās ar mega ātru un ļoti nogurdinošu treniņu. Un ticiet man nebija viegli.

Jāsaka godīgi, ka nebiju gaidījusi tik krasas treniņa veida izmaiņas, bet ko gan varēja citu gaidīt, ja šim projektam ir atvēlēti tikai divi mēneši.

Treniņi noritēja ļoti spraigi un piektdienas treniņš šķita būs vieglākais, jo kā pati trenere minēja, ka šodien tak tikai iekšējos muskuļus trenēsim un uz paklājiņa, bez tempa, lēnām un mierīgi. Ha.. tas bija vēl grūtāk, kā tupties, skriet un visu darīt noteiktā laikā.

Kā man pašai šķita neesmu baigais neveselīgo ēdienu ēdājs, jo cenšos gatavot veselīgi arī pirms tam, tomēr ēšanas ierobežojumi šajā projektā ir mans viss lielākais izaicinājums. Ne tādēļ, ka ēdu dikti citādāk, bet tādēļ, ka tās ir tikai 3 reizes un jāatsakās no tik ļoti pierastajām uzkodiņām, kuras līdz šīm pat nebiju pamanījusi. Īpaši grūti ir tad, kad gatavo mazajam vai baro to un zini, ka šobrīd ēst nevar bet smaržo virtuve un tik ļoti gribas, taču tikai vienu gabaliņu. Un protams šīs superīgās Lieldienu brīvdienas ar klātajiem galdiem un siltajiem pīrāgiem, nemaz neatviegloja manu apņemšanos.

Kā jau tika solīt, ka katru sesdienu būs pārsteiguma treniņš, tad nu šo bija boks. Ar nepacietību gaidīju, jo jau kādu laiku vēlējos izmēgināt kā tas ir. Bija grūti, un nākamās dienas arī trepju pievarēšana man prasīja zināmu piepūli, taču noteikti bija tā vērts.

Bet ne jau bez piepūles ir sasniedzami rezultāti. Tādēļ esmu ārkārtīgi priecīga ka esmu šajā visā iekšā un varu ņemt aktīvu dalību.

Teikšu godīgi šis viss iedvesmo un redzot, kā citi arī cīnās un viens otru atbalsta, dod daudz lielāku pārliecību tam, ka viss ir sasniedzms. Jāpiebilst ka 24/7 iespēja komunicet ar mūsu lieliskajiem treneriem Natāliju un Igoru, tiešām noder un lieliski palīdz, kad nevari saprast vai šis vai tas produkts no veikala plaukta ir ieteicamo produktu sarakstā, kā arī tad, kad paliek grūti un vienkarši gribas kādam pateikt to.

Tad nu ko, gaidam nākamo nedēļu!