Nedēļa nr.3

Nedēļa nr.3

29. Apr 2019, 19:13 KristineT KristineT

Nu ko, nedēļa nr.3 jau pievarēta. Ja godīgi treniņi norit tā pat kā iepriekšējā nedeļā, tur daudz izmaiņu nav. Pirmdienas, trešdienas aktīvi sportojam, piekdienās stiepjam dziļos muskuļus.

Kā jau pirmajā nedēļā rakstīju, no visa šī viss grūtākais tieši man ir saistīts ar ēšanu. Jeb prezīzāk ar dažādu produktu izņemšanu no mūsu ikdienas ēdienkartes. Un  šī nedēļa man nebija nekāds izņēmums, lielākie sarežģījumi bija tieši saistībā ar pārtiku.

Pat ne gluži ar pašiem produktiem bet to trūkumu organisma. Jau divas nedēļas no ierastās ēdienkartes ir izņemti visi ogļhidrāti ( tādad visi graudaugu produkti ), protams šīs vertīgās vielas uzņemam arī caur dārzņiem, tomēr ja tavs organisms ir pieradis viņus tik viegli uzņemt nemaz nepiepūloties, tad tā trūkums neatstāj bez sekām.

Jau iepriekšējās nedēļas beigās sāku izteikti izjust, ka esmu kļuvusi aizmāršīgāka, sāk pieklibot plānošana, taču šonedēļ tas sasniedz kulmināciju. Mans organisms ne tikai bija kļuvis aizmāršīgs, bet arī nomākts, depresīvs un pilnīgi nemotivēts. Ticiet man, nav viegli būt šādā stāvoklī, kur nu vēl ja tev ir ģimene ar 3 bērniem. Tas sagādāja daudz raižu, jāpiebilst, ka ne es viena biju saskārusies ar šīm sajūtām, un protams ir lieliski, ka ar kādu vari padalīties un treneri tev sniedz diezgan pamatotus skaidrojumus, kas un kā ar tevi šobrīd notiek. 

Jāsaka, labi, ka šis zemākais punkts tavā pašsajūtā ilga tikai pāris dienas un tad jau pamazām sāc saredzēt ierastās dzīves krasas. Un jau uz nedēļas beigām +/_ jūties kā cilvēks.

Lieliska bija arī sesdienas aktivitāte, kas šoreiz bija vērsta vairāk uz izklaidi un sadraudzēsanos. Šoreiz spēlējām lazertag, tas novērsa domas no tavas pašsajūtas un lika pamatīgi izskrieties h garumā.

Lai gan šobrīd neesmu pilnībā vēl atguvusie no ķermeņa "lomkām", kuras to ir piemeklējušas dažu produktu trūkuma dēļ, tomēr vēljoptojām esmu par šo visu sajūsmā un ļoti, ļoti gaidu projekta beigas, lai redzetu iznākumu, ko mēs katrs ar savu gribasspēku un neatlaidīgu darbu varam sasniegt.