Mūsu brančošanas pieredze Juglas Bea Basil

Mūsu brančošanas pieredze Juglas Bea Basil

12. Dec 2018, 08:59 Banija Banija

Vienmēr biju vēlējusies apmeklēt kādu branču, kas nu jau kļuvuši ļoti populāri, taču vienmēr bija kāds BET... vislielākais no tiem – jāpagaida, kad paaugsies bērni, savādāk no nesteidzīgām vēlajām brokastīm tās varētu pārvērsties par fiksu parīšanu, jo kāds nevar nosēdēt, kāds grib iet mājās.

Tāpēc tagad, kad Lauma sagaidījusi savu 2.dzimšanas dienu, beidzot savu ieceri realizēju, sākumā izvēloties brančotavu, kas ir tuvāk mājām un, nenoliedzami, liela nozīme bija arī cenai, jo nereti centra brančotavās tās vienai personai sasniedz pārdesmit eiro, taču pēc savas pieredzes zinu, ka tik daudz savā vēderā nemaz nevar dabūt.

Mums gluži vai par Juglas sirdi kļuvis Bea Basil, kāds to sauc par restorānu, kāds par kafejnīcu. Kā ir patiesībā, nezinu, taču iepriekšējās reizes, kad bijām tur ar vīru svētku vakariņās, palikušas atmiņā tikai ar pozitīvām emocijām.

Tad nu par Bea Basil branču. Nav tā, ka galds būtu bezizmēra un ar tūkstošiem plašu ēdienu piedāvājumu, jo gluži vienkārši pati ēstuvīte ir platības ziņā ļoti maza. Taču, pat neskatoties uz to, visu no piedāvātā ēdienu klāsta nespēju pat nogaršot, jo vienkārši nespēju tik daudz apēst. Vairāku veidu gaļas, zupa, piedevas, salāti, dažādas uzkodiņas, maizītes un kur nu vēl tie saldie. Garšojot tos, manas kājas kļūst vājas, jo tā ir svētlaime augstākajā pakāpē.

Atšķirībā no citām brančotavām, kur papildus jāmaksā arī par ūdeni, šeit ūdens ir iekļauts cenā, mūsu brančošanas reizē bija arī karstais dzēriens ar ingveru. Ja gribēsiet kafiju, par to gan būs jāpiemaksā atsevišķi.

Šeit ir vairāki bērnu krēsliņi un arī kaste ar rotaļlietām (nav gan pirmā svaiguma, taču Laumai patika, jo kaut kas jauns). Atsevišķa bērnu stūrīša nav, taču tas mums netraucēja.

Brančotavā valda patīkami ģimeniska atmosfēra un var netraucēti nodoties mierīgām svētdienas sarunām (ja nemaldos, branči šeit norisinās arī sestdienās), un atpūsties no steidzīgās darba dienas skriešanas.

Pirmajā reizē turp devāmies ar ģimeni, bet jau pēc nedēļas – kopā ar draudzenēm un bērniem. Forša vieta, kur pabūt kopā.

Bea Basil branča cena ļoti demokrātiska – 12 eur. Ne par divgadnieku, ne par sešgadīgo Robertu nebija jāmaksā.

Bea Basil meklē Facebook, kā arī Kvēles ielā 41.