MonacoFit izaicinājumā startēs...

MonacoFit izaicinājumā startēs...

30. Apr 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai Tavs attaisnojums nebūšanai formā ir mammas loma 24/7?! Mēs tādas esam tik daudz! Un lai gan šis ir labākais iespējamais attaisnojums, nenoliegsim, ka mēs visas vienlaikus sapņojam arī par slaidu vidukli un sievišķīgām auguma aprisēm, par iespēju randiņā ar vīru uzvilkt pieguļošu kleitu un vasarā pludmelē neslēpties zem maisveidīgiem peldkostīmiem. Vairums skaisto augumu īpašnieču ir iesprūdušas sporta zālē, bet ko darīt, ja tam trūkst laika vai finanšu!? Izrādās arī Latvijā mums ir pašiem sava mājas fitnesa aplikācija, ar kuru mēs varam vingrot pēc trenera sastādīta plāna un ēst pēc uztura speciālista īpaši Tev sastādītas ēdienkartes, neizejot no mājām! Izklausās pārāk labi, lai būtu patiesībā!?

Tev bija iespēja kļūt par vienu no Māmiņu Kluba un MonacoFit izaicinājuma dalībniecēm! Kuras ir veiksmīgās? Mēs esam noskaidrojuši! Tās ir:

Līva Sabīne Kažmere

Sanga 

Banija_lv 

Nekādas diētas vai badošanās! MonacoFit.com efektivitāte balstīta uz visā pasaulē apstiprināto proporciju 80% veselīgs un sabalansēts uzturs un 20% sports.

Reģistrējoties programmai, Tev tiek uzdoti jautājumi, kas skar Tavu mērķi svara izteiksmē, šī brīža auguma propocijas, aktivitātes līmeni, ēšanas paradumus un citus būtiskus jautājumus, kas palīdzēs programmai sastādīt Tev piemērotu uztura un treniņa plānu. Labākais, ka pati vari noradīt, kādus produktus šajā plānā vēlies redzēt, un kādus- it nemaz. Jāatzīmē, ka programma ir piemērota arī māmiņām, kuras baro ar krūti.

Ejot pēc plāna, rezultātam vajadzētu sekot jau pēc nedēļas. Turklāt izskatās, ka šoreiz rezultāts nāk kopā ar lērums gardu un sātīgu veselīgo recepšu.

Gaidīsim mūsu izaicinājuma dalībnieču atsauksmes par dalību programmā. Lai meitenēm izdodas realizēt savus sapņus par skaistu augumu!