MFD Veselības grupa paplašinās, atverot Veselības punktus!

MFD Veselības grupa paplašinās, atverot Veselības punktus!

28. Feb 2019, 16:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

MFD Veselības grupa, kas pakalpojumus sniedz 4 veselības centros un 27 doktorātos un struktūrvienībās, 2017. gada maijā Rīgas centrā, Dzirnavu ielā 70, durvis vēra pirmais MFD Veselības grupas «Veselības punkts», kas specializējas laboratorisko izmeklējumu veikšanā un vakcinācijas pakalpojumu sniegšanā biznesa un atpūtas ceļotājiem, kā arī piedāvā ārstu-speciālistu konsultācijas.

Vairāk informācijas->>

Savukārt 2018. gada janvārī tika atklāts otrs MFD “Veselības punkts” modes un izklaides centrā Rīga Plaza, Mūkusalas ielā 71!

MFD Veselības punkts – Rīga Plaza ir viens no modernākajiem medicīnas pakalpojumu centriem, kas specializējas augstākās kvalitātes laboratorisko izmeklējumu veikšanā, plaša spektra vakcinācijas pakalpojumu sniegšanā, kā arī piedāvā ārstu konsultācijas, diagnostikas pakalpojumus un ārstniecisko masāžu. Īpaša uzmanība jaunajā centrā tiek pievērsta sieviešu veselībai, par kuru rūpējas MFD Sieviešu veselības centrs «Vita».

MFD Veselības punkts – Rīga Plaza klientiem ir atvērts katru dienu no 10.00 līdz 21.00, līdz ar to ambulatorie medicīniskie pakalpojumi iedzīvotājiem ir pieejami arī brīvdienās.

Tālrunis pierakstiem 66102010.

Vairāk informācijas->>>

MFD Veselības grupas pakalpojumi pieejami visā Rīgā from Māmiņu Klubs on Vimeo.