Māmiņu seanss 1.oktobrī

Māmiņu seanss 1.oktobrī

29. Sep 2020, 09:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Digital Art House organizē dienas seansu māmiņām, kuras visu savu laiku velta bērnam un dodas tikai turp, kur var ienākt ar ratiņiem.

"Māmiņu seansi” ir izstādes seanss, kura laikā viss tiek pakārtots māmiņām ar maziem bērniem, arī guļošajiem ratiņos. Mērens skaļums, māmiņām, kuras baro ar krūti, tiks radītas visas ērtības.

Gaidām Jūs uz pirmo māmiņu seansu 1.oktobrī 15.00.

Izcilie modernisti: "No Monē līdz Kandinskim"

Multimediālajā izstādē ir apvienoti 14 slavenāko modernisma pārstāvju darbi. Izstāde ir unikāla animētu mākslas darbu kompozīcija, kas noris izsmalcinātas mūzikas pavadījumā. Tas ir piedzīvojums, kas ļauj skatītājam uz mirkli iegremdēties ģeniālo mākslinieku pasaulēs, kas atspoguļojas viņu darbos.

Digital Art House. Rīga, Slokas iela 2

Digital Art House" ir multimediālu izstāžu un izglītojošu programmu radošais klasteris, kā arī gan vietējo, gan starptautisko kultūras un izstāžu projektu īstenošanas platforma. Vairāk nekā 1700 kvadrātmetru telpā, kas atrodas trīs stāvos Skolas ielā 2, Rīgā, apmeklētājiem ir iespēja aplūkot pasaules vēstures izcilāko mākslinieku multimediālās izstādes, interaktīvās instalācijas, izzināt virtuālo realitāti vai vēsturē kādā no izglītojošajiem sarīkojumiem.