Māmiņdienu gaidot, īpašais Māmiņu Kluba speciālizlaidums "Māmiņas cena": skaties ONLINE->>>

10. May 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad tev pienāk bērniņš un sveic tevi Māmiņdienā, tevī ielīst patiesa sirsnība. Šādu un vēl daudzu citu neaizmirstamu mirklu dēļ noteikti ir vērts kļūst par mammu. Tomēr jāatzīst, ka mēs ne tikai iegūstam, mēs arī daudz ziedojam, lai būtu vienā no savas dzīves nozīmīgākajām lomām. Mūsu speciālizlaidumā trīs dažādas māmiņas atklās savu pieredzi un sajūtas, ko viņām nozīmē būt mammām. Mēs tiksimies ar mūsu mazā Superbēbīša māmiņu Kristīni, tāpat mēs satiksim aktrisi, režisori un māmiņu Santu Didžus, kura ilgus gadus bija mūsu televīzijas raidījuma “Māmiņu klubs” vadītāja. Un arī Kristīne Virsnīte – Amēlijas un Kaspara mamma dalīsies savās pārdomās.

Esat gatavas filmai?

Skatieties, būs patiešām emocionālu mirkļu daudz. Uzzināsim, ko katra no šīm māmiņām ir ziedojusi, lai gūtu piepildījumu māmiņas lomā, uzzināsim arī par dažādām grūtībām un neskaitāmiem prieka mirkļiem.

Mīļās māmiņas, vienkārši baudiet filmu! Starp citu, sastapsim arī psihoterapeitu Viesturu Rudzīti, kas ļaus ielūkoties māmiņas lomā mazlietiņ no malas. Tāpat par interesantām lietām pastāstīs arī ginekoloģe Oksana Babula, kas lieliski zina, kā tad sākas bērniņa gaidīšana, kas vēlāk pārvēršas jau māmiņas un bērniņa attiecībās. 

Iespējams reizēm ir vērts vienkārši kopā paklusēt, liekot noprast, ka mūsu mīlestība ir tik plaša, ka vārdos neizteikt, jo māmiņas patiesā vērtība nav salīdiznāma ne ar ko šajā pasaulē.

Dzīve, kurā ir ienākuši bērni, vairs nekad nebūs tāda, kā kādreiz, tā noteikti nebūs viegla un bezrūpīga, taču interesanta un pilna prieka noteikti.

Jauku skatīšanos!

Māmiņu Klubs

kintijad kintijad 08. May 2016, 13:25

Tas bija jauks raidijums. Sirsnigi sveicu visas maminas sais skaistajos svetkos ! 😀 🌷❤