“Lūdzu, lūdzu – aizdodiet man Diānu Zandi”

“Lūdzu, lūdzu – aizdodiet man Diānu Zandi”

25. Nov 2022, 03:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite Diāna Zande ir viena no pieprasītākajām Māmiņu kluba Vecāku skolas speciālistēm, kuras padomus un ieteikumus savā ģimenē ir izmantojuši simtiem, gribētos pat teikt tūkstošiem jauno vecāku. Ne bez iemesla.

Savā praksē, gan sniedzot padomus pāriem, dažādās krīzes situācijās un partnerattiecību jautājumos, gan palīdzot izprast vecāku un bērnu savstarpējās attiecības un audzināšanas principus, Diāna Zande vienmēr ir spējusi rast atbildes arī uz vissarežģītākajiem jautājumiem.

Diāna Zande ir 5 bērnu mamma un savā gan profesionālajā, gan privātajā dzīvē ir pieredzējusi ārkārtīgi dažādus stāstus, kuru risinājumus ir spējusi rast nepārtraukti pilnveidojot savas teorētiskās zināšanas un pētot dažādās situācijas ikdienā.

Ja ir kāds speciālists, kuru jaunajiem vecākiem ieteikt kā zinošu un atsaucīgu, tā noteikti ir Diāna.

Jaunā māmiņa Ilze pēc nodarbības ar Diānu Zandi Vecāku skolā stāsta, ka tikai pateicoties viņas psiholoģiskajam atbalstam un ieteikumiem, ir spējusi saņemties un saprast, ka nav pareizu vai nepareizu māmiņu. Ir atšķirīga pieredze, kura mūs pa dažādiem ceļiem spēj aizvest līdz vēlamajam risinājumam. “Es mēnesi, ar asarām acīs, cīnījos par katru piena lāsi, jo šķita, ka laba mamma būšu tikai tad, kad savu bērniņu varēšu barot ar krūti. Biju sevi tik ļoti noskaņojusi, ka manas lielākās bailes kļuva par realitāti. Es biju nelaimīga un mans mazulis nepieņēmās svarā. Šobrīd? Jau gadu, mans nu jau pieaugušais mazulis, vēl joprojām bauda mammas pienu. Paldies par to Diānai.”

Tas ir tikai vienas mammas stāsts, kura izmisuma pilnajā brīdī, spēja saņemties un neatmest ar roku radušajai problēmai, bet meklēja speciālista palīdzību. To iesakām arī citiem vecākiem.

Klinta atklājot savu pieredzi stāsta, ka patiesībā bijusi skeptiski noskaņota pret lektoru, kurš ir tik ļoti populārs. Esot šķitis, ka lekcijā saņems tikai klišejisku un vispārzināmu informāciju, kuru izlasīt varot arī internetā. “Tajā brīdī, kad stāstot par divgadnieka krīzi un tās pārvarēšanas iespējām, Diāna Zande nevis stāvēja smalkā kostīmā un ar rādāmkoku “bakstīja” tāfeli, bet gan, turpat nodarbības laikā, uz grīdas, tupus un rāpus perfekti atdarināja manu divgadnieku krīzes situācijās, es biju laimīgākā mamma pasaulē un mana sirds gavilēja. Tā sajūta, kad ar savu problēmu neesi viens, bet cilvēks kam to stāsti Tevi tik ļoti saprot, vismaz man, tajā brīdī bija dziedinoša.”

Diāna Zande Māmiņu kluba strādā jau ļoti daudzus gadus. Un galvenais iemesls tam ir tieši vecāku neviltotā uzticība un vēlme, apmeklēt tieši Diānas vadītās lekcijas un kursus. Interesanti, ka līdz pat šim brīdim, teju lielākais vairums tēmu, kuras Diāna apskata savās lekcijās, savu aktualitāti nav zaudējušas.

Par Diānu, atsauksmes un labus vārdus Māmiņu klubā saņemam bieži. Par to, cik tie ir pelnīti vai nepelnīti, var pārliecināts ikviens, apmeklējot kādu no Diānas vadītajām lekcijām. Pasakas mēs nestāstām, bet šo pateicību, ko Māmiņu klubam atsūtīja trīs bērnu mamma Zane, nespējam paturēt pie sevis!

“Lūdzu, lūdzu – aizdodiet man Diānu Zandi uz vienu dienu. Es ceru, ka tieši tik daudz ir nepieciešams, lai iemācītos redzēt dzīvi ar bērniem tā, kā to redz viņa.”

Pagaidām gan Diānu Jums aizdot nevaram, jo viņa ir ļoti vajadzīga tiem vecākiem, kas ir nonākuši daudzu jautājumu priekšā, gaidot mazulīti vai saskaroties ar kādiem šķēršļiem un situācijām, kuros nav risinājuma kā pareizāk vai labāk rīkoties. Tas, ko mēs varam izdarīt, ir ieteikt Diānas Zandes lekcijas Māmiņu kluba Vecāku skolā.

Ja zini kādu topošo vai jauno māmiņu, kurai ir kāds kreņķis un viņa visas atbildes cītīgi meklē internetā vai atkal un atkal uzklausa “vienmēr visu zinošās draudzenes un tantes”, pastāsti, ka Māmiņu klubā pie Diānas Zandes, viņai būs iespēja ne tikai saņemt profesionālu palīdzību, bet arī nedaudz atslēgties no ikdienas, mierīgi pasēdēt, iedzert tēju, tapt uzklausītai un sadzirdētai! Un tas ir svarīgi! Un tam IR nozīme!

Diāna Zande, Māmiņu kluba Vecāku skolā ir sastopama un var sniegt atbalstu lekcijās:

  • Kā veidot mazuļa ēdienkarti pēc 5 mēnešu vecuma
  • Bērna attīstība no dzimšanas līdz trīs gadu vecumam
  • Apzināta bērna audzināšana. 
  • Krūtsēdināšanas lekcija topošajiem vecākiem
  • Psiholoģiskā sagatavošanās dzemdībām ar Diānu Zandi
  • Divgadnieka attīstība, uzvedība un problēmsituāciju risināšana
  • Kā samazināt konfliktus ar bērnu jeb krīzes pirmajos trīs dzīves gados
  • Otrā mazuļa ienākšana ģimenē
  • Pirmie mēneši mazuļa dzīvē: svarīgākais par zīdaiņa attīstību un attiecībām ar mazuli

Vienmēr atceries. Māmiņu kluba Vecāku skolas speciālisti, vienmēr būs ar Tevi, lai palīdzētu, lai atbalstītu.

Vairāk info par Diānas Zandes lekcijām, meklē  >>>>>> ŠEIT

Jautājumus par kursiem vari uzdot arī sūtot e-pastu uz adresi – vecakuskola@maminuklubs.lv

vai

Zvanot – 67350750