Lindex un By Malina izveido izcilu brīvdienu apģērbu kolekciju

Lindex un By Malina izveido izcilu brīvdienu apģērbu kolekciju

01. May 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Uzņēmums Lindex un zviedru modes zīmols By Malina sadarbojas, lai izveidotu 26 apģērbu kolekciju, kurā ir viss brīvdienām nepieciešamais. By Malina izteikti mākslinieciskais stils ar spilgtām krāsām un skaistām apdrukām ir atradis savu vietu Lindex pasaulē. Kolekcija būs pieejama tiešsaistē un atsevišķos veikalos visās valstīs 2019. gada 9. maijā. 

“Mēs ļoti lepojamies, ka varam sadarboties ar zīmolu By Malina. Mums patīk By Malina dizaina izpausme krāsās un apdrukās. Mums likās, ka mūsu klientēm patiktu šī zīmola ieviestās gaisīgās un priecīgās vēsmas skandināvu dizainā. Kopā esam radījuši lielisku vasaras kolekciju, kurā ir skaisti dažādu peldkostīmu modeļi, kā arī jauki un ērti apģērbi valkāšanai pludmalē un vasaras ballītēs,” stāsta Lindex apakšveļas dizaina un iepirkumu vadītāja Madelēne Ulbro (Madelene Ullbro).

Kolekcija ir gaisīga, bagātīga un vienlaikus sievišķīga, tajā ir apģērbi visai vasaras dienai — gan pludmalei, gan pusdienām vai ballītei. Astoņi ikdienas apģērbi, tostarp garā kleita, šorti un blūzes, krekls un tunikas. Trīspadsmit pludmales apģērbi un piederumi — jauni un interesanti bikini un peldkostīmu modeļi, kā arī pludmales dvielis, lakats, pludmales soma un kosmētikas maciņš.

By Malina katrai sezonai rada jaunas apdrukas. Tās ir neatņemama krāsainā un dzīvīgā zīmola sastāvdaļa. By Malina radīja divas unikālas apdrukas tieši sadarbībai ar Lindex. Vienā apdrukā ir skaisti gliemežvāki zemes toņos, bet otras tapšanu ir iedvesmojusi džungļu tēma ar dažādām palmām un lapām koraļļu un gaiši zilā krāsā.

By Malina radītāju Malinu Ek Andrenu ir iedvesmojušas dažādas aizraujošas vietas visā pasaulē. Lindex kolekcijas apdrukas ir tapušas Vidusjūras reģiona svelmes iespaidā. 
“Kolekcijas tapšanu iedvesmoja Vidusjūras reģiona svelme, tāpēc tajā ir izmantoti plāni un gaisīgi audumi, kas vedina domāt par vieglumu un atpūtu. Gadu gaitā bieži piedzīvoju to, ka atvaļinājumam paredzēto apģērbu saiņošana koferos ir smags darbs. Vēlējos to mainīt, piedāvājot šādu apģērbu kolekciju. Tā vienkārši ir ļoti piemērota atpūtas brīžiem,” stāsta zīmola By Malina radītāja Malina Ek Andrena. 
Kolekcijas modeles - trīs influanceres no Zviedrijas (Margaux Dietz), Lielbritānijas (AJ Odudu) un Norvēģijas (Nina Sandbech).

Kolekcija būs pieejama Lindex veikalos t/c Alfa, t/c Spice, t/c Galerija centrs un lindex.com no 2019. gada 9. maija.