Lieldienas Imantas Kultūras centrā

Lieldienas Imantas Kultūras centrā

28. Mar 2016, 15:31 laurlapa laurlapa

Lieldienās nolēmām ar bērniem aiziet uz Imantas kultūras centra Lieldienu pasākumu, kas notika 27.martā plkst.14.

Ierodoties tur (pareizāk sakot - braucot, jo meitiņa brauca ar ritentiņu, dēliņš guļamajos ratiņos) plkst.14:30 izrādījās,ka Lieldienu pasākums nenotiek ārā, bet kultūras centra telpās. Tā bija liela vilšanās, jo ārā smuks laiciņš. Ieeja pasākumā bija bez maksas. 

Ieejot kultūras centrā, visapkārt bija galdi - telpa bija pārveidota par Lieldienu radošo darbnīcu, kur bērni krāsoja papīra olas, veidoja zaķus no plastmasas karotēm, papīra zaķu ausis. Otrajā stāvā notika bērnu Lieldienu koncerts, kuru apmeklēja daudz vecāku ar bērniem, jo zāle bija pilna. 

Diemžēl tā īsti šajā pasākumā nebija ko darīt mazākiem bērniem, jo viņi taču nelabprāt sēdēs koncertā un vēros to, ja ārā ir tik smuks, pavasarīgs laiciņš. Par šūpošanos arī tā īsti nebija padomāts, jo pie Imantas kultūras centra atradās tikai šūpoles, kur var šūpoties divi bērni reizē - viens vienā galā, otrs otrā. 

Šajās Lieldienās nonācu pie secinājuma, ka tie bezmaksas pasākumi nekur neder, nav interesanti, aktīvi un viss. Pietrūka aktivitātes, šūpošanās, olu grozi, utt., kā tas piederētos Lieldienām. 

Katrā ziņā sanāca mums laba Lieldienu pastaiga ar bērniem, gardumi un krāsotas olas gaidīja mājās. 

Bet...no paša rīta pie maniem bērniem bija atnācis Lieldienu zaķis un atstājis dāvaniņas...ak, kas par priekiem! Svētki izdevās!