Latvijā radītais apģērbu zīmols VAIDE aicina silto sezonu sagaidīt ar garderobi no aktuālākajām modes tendencēm

Latvijā radītais apģērbu zīmols VAIDE aicina silto sezonu sagaidīt ar garderobi no aktuālākajām modes tendencēm

17. Mar 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau nepilnus 25 gadus Latvijā ražotais un pašmāju sieviešu iecienītais apģērbu zīmols „Vaide” līdz ar gadalaiku maiņu aicina jauno sezonu sagaidīt ar jauno pavasara – vasaras tērpu kolekciju, nemainīgi apvienojot pārdomātu dizainu, komfortu un jaunākās modes tendences.

Šīs sezonas apģērbu līnija iedvesmo sievietes justies, uzvesties un izskatīties brīvi laikmetā, kuru raksturo steiga, palaižot garām tās detaļas un svarīgos notikumus savā dzīvē, kas padara priecīgus, lepnus un gandarītus. Kolekciju caurvij jēdziens “brīvība” - brīvība domās, brīvība -  stilā un brīvība – tērpos. Tādēļ ik sezonu  „Vaide” ikdienas apģērbi kļūst arvien vienkāršāki, ērtāki un līdz ar to – stilīgāki, apvienojot brīvo stilu gan ar ieturētu klasiku, gan ar sportiskiem un romantiskiem elementiem. Ražotājs rūpīgi domā par sava zīmola piekritēju vēlmēm, lai klients varētu kombinēt Vaide veikalos iepriekš iegādātos kolekciju apģērbus ar apģērbiem no jaunās kolekcijas, ļaujot apģērba valkātājai kļūt pašai par savas garderobes stilisti. Rīgā tapušo foto sesiju radījis zināmais fotogrāfs Juris Zolbergs, savukārt tērpu stila autore ir atzītā stiliste Jūlija Zolberga. 

Viens no lielākajiem šīs sezonas jaunumiem Vaide jaunajā pavasara - vasaras kolekcijā ir moderni džinsa izstrādājumi ar stilīgiem dekoriem un modeļu konstrukcijām, ļaujot izskatīties mūsdienīgi un sievišķīgi gan ikdienā, gan brīvajā laikā. Džinsu auduma apģērbs jau sen ir kļuvis par netaņemamu garderobes sastāvdaļu, tādēļ Vaide šosezon piedāvā džinsa izstrādājumus, kas darināti gan no plānā 100% viskozes denima auduma, gan klasiskās kokvilnas denima auduma, šoreiz klasisko džinsu audumu piedāvājot ļoti interesantā un praktiskā modeļu risinājumā, piemēram - klasiska tipa bikses no džinsu auduma.

 20180316130310-44506.jpg

Šosezon Vaide turpina apspēlēt arī vienmēr aktuālo jūrnieku stilu jaunā veidolā, aicinot  zīmola Vaide cienītājām sajusties ka franču Rivjēras modes dāmām.

           

20180316130425-59457.jpg

Kolekcijas apģērbos dominējošais baltais viskozes audums ar vieglu rūtiņu ir elegances kalngals - izvēloties kleitu vai bikses ar žaketi no šī auduma, šis ģeometriskais raksts īpaši izcels tērpa valkātājas individualitāti un eleganci.

20180317191616-49898.jpg

Romantiskākās dāmas noteikti novērtēs putnu rakstus uz dažādas kvalitātes un tekstūru audumiem, šosezon tērpos ir ļoti aktuāli izcelt dzīvnieku un putnu auduma apdrukas.

           20180316130513-77065.jpg

Kā ik sezonu, Vaide aicina izvēlēties total look jeb pilnkrāsu tērpa stilu, kombinējot dažādu apģērbu gabalus vienā tonalitātē.

          20180316130551-35053.jpg

Vaide šajā sezonā aktīvās sievietes piedāvā izvēlēties košas krāsas apģērbus, savukārt romantiskāk noskaņotajām dāmām tērpi pieejami pasteļtoņos.

20180316130626-23280.jpg

Ekskluzīvā Vaide Monic Italy kolekcija tirgū jau vairāk kā 6 gadus!

 

Nu jau vairāk kā 6 gadus uzņēmums Vaide turpina strādāt pie ekskluzīvās Monic Italy kolekcijas, kas tiek radīta sadarbībā ar Itālijas modes dizaineriem un Latvijas tērpu dizaineri Sonitu Pāvuliņu, uzsverot, ka  skaistums, stils un inovācijas ir neatņemama dzīves sastāvdaļa. Kolekcija ataino jutekliskumu, sievišķību un piešķir svētku noskaņu. Monic Italy valkātāja augsti vērtē oriģinalitāti un vienmēr izskatās nevainojami, tāpēc viņa tērpa fasonam un kvalitātei pievērš īpašu nozīmīgumu. Šī kolekcija radīta aktīvai sievietei, kas dienas laikā pagūst izdzīvot dažādas dzīves situācijas, spējot būt gan eleganta un praktiska, gan ļauties atpūtai un būt un sievišķīga.

Šosezon Monic Italy kolekcija atspoguļo mūsdienu pilsētnieces stilu – šī apģērba valkātāja ir sievišķīga,dinamiska, apņēmīga un pārliecināta par sevi,kas seko jaunākajām modes tendencēm, izjūt sezonas aktuālo krāsu paleti un,izvērtējot un pārdomājot apģērbu kombinācijas savā esošajā garderobē, prot organiski iekļaut tajā jaunas, unikālas vēsmas. Katrs modelis šajā Monic vasaras kolekcijā ir radīts dūmakainā tonalitātē, aptverot vairāku krāsu un motīvu grupas - melnbaltā grupa, zilā porcelāna apdrukas grupa, jūras motīvi un strīpas, tādējādi dodot iespēju pašai veidot savu tēlu, nepazūdot pūlī. Turklāt šoreiz kolekcijas nianses ir detaļās, kas veido pārliecinošu un perfektu jauno 2018. gada pavasara - vasaras Monic Italy tēlu.

Jaunākā kolekcija ir baudāma ar visām sievietei piemītošām maņām – vizuāli, priecājoties par krāsu un rakstu burvību, ar pieskārieniem, izjūtot audumu faktūru dažādību, un pat ieelpojot zīda, lina un kokvilnas īpašo svaigo smarža uz savas miesas. Apģērbu līnija atspoguļo sezonas svarīgākās aktualitātes - gluži kā perforēti broderī tehnikā izšūtie materiāli un kokvilnas audums ar krāšņu izšuvumu, dabīgi audumi zīds un lins, vienkrāsaina vafeles pinuma tekstūra, viskozes audumu struktūru daudzveidību, kas apvienojas vienā rakstu grupā ar zilā porcelāna apdruku, Chanel tipa auduma klasiskā faktūra un noteikti - aktuālā neparasti platā strīpa, kas caurvij gandrīz katru kolekcijas modeli.

Silueti un konstruktīvie risinājumi šajā pavasarī – vasarā šķiet lakoniski, taču iedziļinoties katrā modelī, ikviena atradīs kādu īpašu pievienoto vērtību - apdare, trikotāžas detaļas, āķīši, jostas, dabīgā perlamutra un ar audumu apvilktās pogas, ripsa lentas, pušķīši sasienamo auklu galos, svītru kontrasts, lidmašīnu formas piespraudes un visnotaļ aktuālā Chanel stila tēma.

20180316130752-33917.jpg 

Vaide daudzveidīgais sortiments pieprasīts interneta veikalā

Sekojot pasaules tendencēm un klientu pieprasījumam, Vaide kolekcijas pieejamas arī interneta veikalā www.Vaideshop.lv, kur tiek piedāvāts daudzveidīgāks sortiments, nekā firmas veikalos, tai skaitā tiešsaistē pieejami arī iepriekšējo kolekciju izstrādājumi, kam ir ļoti pievilcīgas cenas plašākai auditorijai. Interneta veikalā iepērkas klienti ne tikai no Rīgas, bet arī  no tām Latvijas pilsētām, kurās nav Vaide veikali - Jelgava, Liepāja, Ventspils, Daugavpils, un arī ārvalstu pircēji no Lietuvas, Igaunijas, Beļģijas, Vācijas. Sekojot tiešsaistes veikalu tendencēm Latvijā, šobrīd Vaide interneta veikals www.vaideshop.lv piedāvā bezmaksas piegādi Latvijas teritorijā ar pakomātu starpniecību, kā arī iespēju atgriezt preci atbilstoši LR likumdošanai.

Zīmolam Vaide ir veikali ne tikai Baltijā, bet arī Čehijā, Vācijā, Ukrainā un Krievijā, kas apliecina to, ka pircēji labprāt izvēlas Latvijā ražotu apģērbu. Šo nepilnu 25 gadu pastāvēšanas laikā uzņēmums „Vaide” strādājis pie savu kolekciju pilnveidošanas, un modelētāju, stilistu un konstruktoru nepārtrauktais radošais process ir virzīts uz laikmetīgo modes tendenču iemiesošanu kolekcijās. Kompānija „Vaide” ir visu savu kolekciju izstrādātājs un ražotājs vienā personā, abas kompānijai „Vaide” piederošās fabrikas, kurās tiek šūta visa šī zīmola produkcija, atrodas Latvijas pilsētās – Rīgā un Jelgavā, kuras vēsturiski šīs pilsētas ir Baltijas šūšanas rūpniecības galvaspilsētas. Vaides apģērbi ir ērti un skaisti un lieliski piemēroti birojam.

Rīgā Vaide veikali atrodas TC Origo 2. stāvā (Stacijas laukumā 2), TP Alfa 2.stāvā (Brīvības ielā 372) un Kr. Barona ielā 37 ( OUTLET) - ieeja no Ģertrūdes ielas.