Laimē produktu komplektu  no Eucerin!

Laimē produktu komplektu no Eucerin!

18. Oct 2020, 23:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Facebook un Instagram sekotājām jauku dāvanu sarūpējis dermokosmētikas zīmols Eucerin. Nāc uz Facebook un Instagram un piedalies konkursā!

Izlozes veidā viens pareizas atbildes autors iegūs Eucerin AtopiControl līnijas produktu komplektu atopiskas ādas kopšanai, tostarp niezes mazināšanai dermatīta saasinājuma laikā

Konkursa nosacījumi ir pavisam vienkārši:

  • Atbildi pareizi uz konkursa jautājumu: Cik šobrīd produktu ir Eucerin sortimentā, kas paredzēti atopiskā dermatīta ārstēšanai? (Pareizo atbildi meklē: www.eucerin.lv/products/atopicontrol)
  • Esi Eucerin Facebook un Instagram lapu sekotājs sekotājs.

Raksti savu atbildi FACEBOOK un/ vai INSTAGRAM


Laimīgo uzvarētāju izlozēsim un paziņosim jau 28.oktobrī.

Atopiskais dermatīts ir ļoti bieži sastopama neinfekcioza ādas slimība, ar kuru visā pasaulē slimo 2–5% pieaugušo un līdz pat 10–20% bērnu. Tā ir hroniska saslimšana, proti, slimības simptomi var saglabāties ļoti ilgi, tomēr zīdaiņi un bērni no atopiskā dermatīta simptomiem var arī „izaugt”. Atopiskajam dermatītam parasti ir divas atšķirīgas fāzes – neaktīvā fāze („remisija”) un aktīvā jeb akūtā fāze („saasinājums”). Atbilstoša ādas kopšana var mazināt diskomfortu gan remisijas, gan saasinājuma fāzē.