Lai izdodas ikkatra apņemšanās! Kura tiek pie saldumiem no Laimas?

Lai izdodas ikkatra apņemšanās! Kura tiek pie saldumiem no Laimas?

12. Jan 2017, 10:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ik gadu mēs uzsākam ar kādu apņemšanos, un šī apņemšanās parasti saistās mums ar kādām pozitīvām pārmaiņām dzīvē. Protams, ir dažādas apņemšanās, ko kā mērķus sev uzliekam visai cēli, lai gan šīs vai citas apņemšanās no pagājušā gada var necik daudz neatšķirties. Zaudēt svaru, sarīkot sev pārvērtības, mazāk uztraukties, atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem, mazāk tērēt naudas, netikties ar sev netīkamiem cilvēkiem, vairāk rast pozitīvu domu, biežāk tikties ar draudzenēm un vēl un vēl un vēl...

20170106093331-47524.jpg

Kāda ir tava 2017.gada apņemšanās?

Varbūt tās ir vairākas?

Kamēr tu par to prāto, vairākas Māmiņu KLuba aktīvās māmiņas jau dalījās savās pārdomās par šo tēmu! Lai jums visām viss iecerētais izdodas! Bet nu - pasniedzam balvu!

Balva

 20161212092950-73156.jpg

“Laima”  Ziemassvētku kolekcijas dāvanu komplekts

Īpašajā “Laima” Ziemassvētku kolekcijas dāvanā ietpilsts:

Mini zefīri “Maigums” – eleganta un sajūtās tikko tverama dāvana svētku iepakojumā. Zefīrs tik gaisīgi viegls kā pirmais sniegs, kas izkūst uz siltas plaukstas, pārklāts ar mutē kūstošu šokolādes glazūru. Mirklis uz brīdi apstājas, lai ziemas burvību tu varētu izbaudīt vēl nedaudz ilgāk. Aizver acis un sajūti, ka mazās lietas dzīvi padara vēl saldāku un laimīgāku.

Rūgtā šokolāde ar dzērvenēm un piparkūkām – Kad mazākie ķipari ieņēmuši galveno vietu virtuvē un aizrautīgi gatavo piparkūkas mīļāko pasaku tēlu formā, vecāki uz brīdi atvelk elpu un atjauno enerģiju ar Laimas rūgto šokolādi ar spirgto meža ogu – dzērveni un drupinātām piparkūkām. Gabaliņu, pa gabaliņam šokolāde atjauno enerģiju un smaidus sejā, lai no jauna un no visas sirds atkal varētu pievērsties svētku prieku baudīšanai un brīnuma gaidīšanai.

Piena šokolāde ar piparkūkām – Sapņa piepildījums ir tad, kad mīļākās svētku garšas tiek apvienotas vienā produktā. Vismaigākā piena šokolāde un tajā drupinātas svaigas un kraukšķīgas piparkūkas. Mutē kūstošs, mirklīgs svētku prieks noķerts šokolādes gabaliņā… Labākais ir tas, ka  svētku mirklis turpinās tik ilgi, kamēr vien tavā tuvumā ir gardā Laimas piena šokolāde ar piparkūku gabaliņiem.

Dzērveņu zefīri – Dzērvenes, kas ar savu spirgtumu un sulīgumu veido Latvijas nacionālo garšu – garšu, ar kuru lepojamies no paaudzes paaudzē. Tieši tāpēc “Laima” visu iecienītajam gardumam zefīram ir uzdāvinājusi jaunu – karalisko dzērveņu garšu. Dzērveņu zefīrs – tik viegls un gaisīgs kā vasaras rīts, tik spirdzinošs un garšā neaizmirstams kā sauja tikko lasītu, saules sasildītu dzērveņu.

Selga piparkūkas mini – Brīdī, kad laiks ārā kļūst arvien vēsāks un vakari arvien ātrāk kļūst tumši, mēs nevilšus vēlamies pavadīt vairāk laika māju omulībā, malkojot siltu tēju un aromātisku kakao. Tas ir brīdis, kad sākam ilgoties un sapņot par piparkūku aromātu, kas piepilda istabu. Selga Mini piparkūkas ir tā pirmā, mazā svētku gaidīšanas dzirkstelīte, kas liecina, ka svētki ir pavisam tuvu. Vēl tikai pāris Mini piparkūkas jāapēd, un svētki būs klāt!

Par “Laima”:

“Laima” ir atpazīstamākais saldumu zīmols Baltijā, kas apvieno visas Latvijas saldumu rūpniecības vēsturi vairāku gadsimtu garumā. “Laima” pērn atzīmēja 145 gadu jubileju. “Laimai” raksturīgo unikālo garšu nodrošina šokolāde, kas pagatavota, saglabājot senās prasmes un receptes, kas papildinātas ar mūsdienīgām ražošanas tehnoloģijām un metodēm. Pašlaik “Laima” produktu portfelī ir teju 250 dažādi produkti, kas pieejami Latvijā un ārvalstīs. “Laima” produkcija tiek eksportēta uz 31 pasaules valsti, tostarp ASV, Kanādu, Ķīnu, Izraēlu, Lielbritāniju, Īriju, Krieviju, Baltkrieviju, Azerbaidžānu, Kazahstānu, Turkmenistānu.

20170106093449-76974.jpg
 

Balvu saņem - manderina

Balviņa tevi gaida Māmiņu Kluba TV redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ar ieeju no Elizabetes ielas puses), 1.stāvā līdz 12.februārim!

Veiksmi, izturību mērķu sasniegšanā!

Māmiņu Klubs

manderina manderina 12. Jan 2017, 21:30

Sesdienās Jūs Tur arī esat? 😀

manderina manderina 12. Jan 2017, 21:28

Ooo paldies 😀 Tiešām negaidīti 😀 Likāt man pasmaidīt 😀)