KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 8.decembrim!

KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 8.decembrim!

08. Dec 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Viena no pamanāmākajām svētku vēstnesēm ir izrotāta Ziemassvētku eglīte. Lielākajā daļā no visām pilsētām un novadiem tās jau lepni slejas centrālajos laukumos, lai priecētu lielus un mazus.

Vai jūs jau esat bijuši apraudzīt savas pilsētas eglīti? Izmantojiet sestdienu, lai to paveiktu!

8.decembra uzdevums

Noorganizējiet šodien ģimenisku pastaigu līdz pilsētas centrālajai eglītei, lai priecātos par tās skaistumu. Iespējams, eglītes tuvumā tiek organizētas kādas aktivitātes, tirdziņi vai turp iemaldījies pats Ziemassvētku vecītis.

TEPAT KOMENTĀROS PASTĀSTI, KĀ APCIEMOJĀT EGLĪTI

Laika atskaite līdz 2019.gadam ir sākusies - līdz Jaunajam gadam atlicis vairs tikai mēnesis. Bet, kamēr vēl gads nav galā un Tev ir iespēja pagūt realizēt savas šī gada apņemšanās, aicinām Tevi ik dienu ieskatīties Māmiņu Kluba portālā vai arī Facebook lapā, lai smeltos idejas, kā padarīt Jaunā gada gaidīšanas laiku vēl īpašāku.

Un kas gan būtu ziema, decembris un svētki bez saldumiem, ne? Tāpēc aicinām ik dienu tepat komentāros vai arī Facebook pievienot komentārus vai arī bildes, kas parāda, kā Tu gatavojies Jaunajam gadam!

GAIDĪSIM JAUNO GADU KOPĀ!

Ik piektdienu  līdz pat gada beigām starp aktīvākajiem dalībniekiem izlozēsim vienu laimīgo, kam dāvināsim

komplektu ar gardo RED šokolādi!

Pirmās balvas ieguvēju paziņosim jau 7.decembrī!

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com

nosiguldas nosiguldas 10. Dec 2018, 15:51

Mēs visi kopā bijām uz sava novada eglītes atklāšanu. Mums gan bija auksts un ātri devāmies uz mājām, bet eglīti redzējām un arī koncertu paklausījāmies

inleila inleila 08. Dec 2018, 21:06

Šodien bijām uz Daugavpils galvenās egles iedegšanu. Laikapstākļi un noskaņa bija atbilstoša-sniga sniegs un eglīte iedegās visā krāšņumā, šogad skaistāk un savādāk nekā iepriekšējos gados.

Iveria Iveria 08. Dec 2018, 17:11

Vakar uz neilgu brīdi bijām aplūkot savas pilsētas eglītes atklāšanu, bet rītvakar dosimies uz blakus novada eglītes iedegšanu, kur plānojas būt arī paliels mājražotāju tirdziņš un pats Ziemassvētku vecītis. Cerēsim tik, ka laikapstākļi būs labi.

filologe filologe 08. Dec 2018, 14:02

Šonedēļ aizbraucām apskatīt mūsu Olaines novada eglīti, ļoti skaista izdevusies, meitiņai bija prieks. Vēl pašiem jāplāno kā rotāsim savu āra eglīti. Šodien jau nopirkām āra lampiņas 😀

Mamm.mamm Mamm.mamm 08. Dec 2018, 11:42

Šodien uz koncertu, pie vecvectēva... Apraudzīsim vecvectēva eglīti. 😀 Jāizdomā, kā rotāsim (eglīte aug ārā). Viena no idejām - sagatavot atstarotājus. 😀
Ja paspēsim, tad varam garām braucot aplūkot arī pilsētas egli. 😀

lauvinja lauvinja 08. Dec 2018, 09:43

Braucam uz laukiem, ja būs eglīte, apciemosim.