KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 2.decembrim!

KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 2.decembrim!

02. Dec 2018, 00:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Adventes laika sākšanās ir īstais atskaites sākuma punkts līdz Ziemassvētkiem. Dažkārt nepaspēju ne samirkšķināt acis, kad vainagā tiek iedegtas jau 2, tad 3, un visbeidzot - 4 sveces. 

Kopā ar Adventes laiku mājās ienāk vārdos neaprakstāms siltums. Svecītes aizdedzam ne tikai vainagā, bet arī saliekam tās uz plauktiem, palodzēm. Lai vairojas gaisma!

2.decembra uzdevums

Kopā ar bērniem pagatavojiet Adventes vainagu, aizdedzot tajā pirmo svecīti! Sarūpē mājās sveces, lai tās ienes siltumu un gaismu ne tikai mums visapkārt, bet arī sirdīs!

TEPAT KOMENTĀROS PASTĀSTI VAI PARĀDI, KĀ ŠOGAD TAPA JŪSU ADVENTES VAINAGS!

Laika atskaite līdz 2019.gadam ir sākusies - līdz Jaunajam gadam atlicis vairs tikai mēnesis. Bet, kamēr vēl gads nav galā un Tev ir iespēja pagūt realizēt savas šī gada apņemšanās, aicinām Tevi ik dienu ieskatīties Māmiņu Kluba portālā vai arī Facebook lapā, lai smeltos idejas, kā padarīt Jaunā gada gaidīšanas laiku vēl īpašāku.

Un kas gan būtu ziema, decembris un svētki bez saldumiem, ne? Tāpēc aicinām ik dienu tepat komentāros vai arī Facebook pievienot komentārus vai arī bildes, kas parāda, kā Tu gatavojies Jaunajam gadam!

GAIDĪSIM JAUNO GADU KOPĀ!

Ik piektdienu  līdz pat gada beigām starp aktīvākajiem dalībniekiem izlozēsim vienu laimīgo, kam dāvināsim

komplektu ar gardo RED šokolādi!

Pirmās balvas ieguvēju paziņosim jau 7.decembrī!

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com

nosiguldas nosiguldas 03. Dec 2018, 15:40

Iespējams es tikai neredzu, kur var pievienot foto pie komentāra, tapēc pastāstīšu par savu vainagu. Šogad tas tapa no vīnstīgām un tā kā man ir pasakains svečturis ap kuru var veidot apaļu vainagu, tas tika uzvīts uz šī pamata, rotājumos šogad dominē sudrabs un sarkanā krāsa, kadiķītis, nedaudz tūjas zaļums.

Runner Runner 03. Dec 2018, 15:22

Šogad adventas vainagu gatavoju ar savu tikko divgadnieku. Tā kā jau uz 18.nov.dekorācijām bija apguvis līmes pistoles maģiju, tad pats dikti gribēja izmantot tieši to. No rīta mežā saplūcām priežu zarus, no kuriem izveidoju apaļu vainagu.
Tālāk sekoja dekorēšana ar čiekuriem, kurus bijām salasījuši jau oktobrī un pamatīgi izžāvējuši uz radiatoriem. Ar līmes pistoli ik pa gabaliņam pielīmējām čiekuriņus.
Vienkārši un glīti. Svecītes likām pa vidu.

Iveria Iveria 02. Dec 2018, 14:32

Mūsmājās arī tāds mazais Adventes vainadziņš ar vienu lielu sveci, kura sadalīta 24 iedaļās jeb dienās, ko nu jau 3. gadu pērku Dobeles svecēs - šeit sveces tiešām ir labas kvalitātes, ilgi deg un neizgaro nepatīkamu aromātu kā mēdz gadīties ar parastā veikalā pirktām svecēm. Vainadziņš simbolisks ar zelta rotājumiem.
Nolēmu lielāku vainagu veidot nākošgad, kad bēbītis vairs nebūs tik ļoti bēbītis, bet varēs arī savu roku pielikt!

filologe filologe 02. Dec 2018, 13:19

Mūsu adventes vainagam jau ir vairāki gadi. Šo vainagu iegādājos pirms pāris gadiem. No priežu zariņiem, no kā tas veidots, skujas nenobira, tāpēc ieliku to skapī saglabāšanai. Nākamajā gadā tas izskatījās tik pat zaļš un skaists, kā iepriekš, bija žēl mest ārā. Arī šogad mūs priecē vecais labais adventes vainadziņš. Katru gadu to uzfrišinam, atjaunojot dekorācijas un svecītes. Šogad to papildinājām ar kanēļa standziņām un bantītēm, kā arī izvēlējāmies dzeltenas svecītes. Noteikti šo vainadziņu saglabāsim arī nākamajam gadam, tas mūsu ģimenei ir kļuvis mīļš un īpašs.

lauvinja lauvinja 02. Dec 2018, 13:15

Tā kā man netīk, ka sveces paliek pusdedzinātas, tad mums ir vainags ar vienu sveci, kurai ir 24 iedaļas, katrai dienai adventes laikā pa vienai. Vainags rotāts ar sudrabkrāsas priežu čiekuriem.

Mamm.mamm Mamm.mamm 02. Dec 2018, 12:46

Jau otro gadu mums nav Adventes vainaga. Tā funkciju veic lielais šķīvis, kurā novietoju četras bišu vaska svecītes (degot tās, salīdzinot ar "parastajām", izdala daudz mazāk kaitīgās vielas). Domāju, ka par skaistumu svarīgāka ir drošība, tādēļ vēl pāris gadus iztiksim ar Adventes vainag-šķīvi. Piedevām, brīžos, kad svecītes netiek dedzinātas, starp tām var salikt kādas skaistas vai gardas lietiņas un ir gana skaisti un svinīgi. 😀