KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 19.decembrim!

KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 19.decembrim!

19. Dec 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bieži vien, nākot mājās no darba, pieķeru sevi dungojam... Atzīšos, dažkārt arī dziedot skaļākā balsī.

Mēs mēdzam dziedāt daudz un arī kopīgi. Piemēram, ejot uz bērnudārzu, dodoties uz kalniņu ar ragaviņām. Un kaut vai rotājot eglīti. Esmu piefiksējusi, ka tad noskaņojums uzreiz uzlabojas un soļi kļūst raitāki.

19. decembra uzdevums

Protams, ka līdz ar svētkiem ir mainījies arī mūsu dziesmu repertuārs. Tagad mēs dziedam par rotātu eglīti un rūķīšiem, kas stādīja konfektes. Gadu no gada mūsu Ziemassvētku dziesmiņu popūrijs ir nemainīgs - tajā lielākoties figurē klasika -, tomēr tajā mēdz iesprukt arī pa kādai jaunai notij no bērnudārza dziesmu krātuvītes. Tu dziedi vai dungo Ziemassvētku dziesmas? Viena pati vai kopā ar bērniem?

TEPAT KOMENTĀROS PASTĀSTI, KURAS IR TAVAS MĪĻĀKĀS ZIEMASSVĒTKU DZIESMAS

Laika atskaite līdz 2019.gadam ir sākusies - līdz Jaunajam gadam atlicis vairs tikai mēnesis. Bet, kamēr vēl gads nav galā un Tev ir iespēja pagūt realizēt savas šī gada apņemšanās, aicinām Tevi ik dienu ieskatīties Māmiņu Kluba portālā vai arī Facebook lapā, lai smeltos idejas, kā padarīt Jaunā gada gaidīšanas laiku vēl īpašāku.

Un kas gan būtu ziema, decembris un svētki bez saldumiem, ne? Tāpēc aicinām ik dienu tepat komentāros vai arī Facebook pievienot komentārus vai arī bildes, kas parāda, kā Tu gatavojies Jaunajam gadam!

GAIDĪSIM JAUNO GADU KOPĀ!

Ik piektdienu  līdz pat gada beigām starp aktīvākajiem dalībniekiem izlozēsim vienu laimīgo, kam dāvināsim

komplektu ar gardo RED šokolādi!

Trešās balvas ieguvēju paziņosim jau 21.decembrī!

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com

Iveria Iveria 19. Dec 2018, 14:48

Bēbītim ļoti patīk Lattelecom TV reklāma, kurā dzied par laimes lāci un nu jau mums visiem automātiski, dzirdot šo reklāmu, sanāk dziedāt līdzi, tāpēc uzskatīšu šo par mūsu šī gada Ziemassvētku dziesmu

filologe filologe 19. Dec 2018, 13:03

Meitiņas mīļākā dziesmiņa ir Piparkūkas danco. Pagājušajos Ziemassvētkos klausījās šo dziesmiņu 3 mēnešu vecumā un smaidīja. Tagad jau 1,3 gada vecumā dejo līdzi. Šī ir kļuvusi par mūsu ģimenes mīļāko Ziemassvētku dziesmiņu, jau zinām vārdus no galvas 😀

mamma27 mamma27 19. Dec 2018, 11:49

Labvēlīgais tips-Ziemassvētku dziesma.

Mamm.mamm Mamm.mamm 19. Dec 2018, 10:49

Šogad mīļākās ir bērnu dārzā bērnam samācītās dziesmiņas.