KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 10.decembrim!

KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 10.decembrim!

10. Dec 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar lielu nepacietību vienmēr skrienu uz pastkasīti (tas nekas, ka man vairs nav 10 gadi), gaidot lielo pārsteigumu - draugu un radu sūtītās kartītes.

Mūsdienu straujajā digitālajā laikmetā ierastās svētku kartītes aizstājušas ziņas WhatsApp, Facebook vai arī sociālajā tīklā pārpublicēts apsveikums. Jo nav taču laika, lai apsēstos un nosūtītu individuālu apsveikumu.

10.decembra uzdevums

Mēs aicinām šogad radīt vēl vienu pārsteigumu saviem tuvākajiem - nosūti viņiem pastkartītes. Mēs esam pārliecināti, ka tas šo cilvēku sejās raisīs nedalītu smaidu, bet sirdī - prieku. Īpaši viņiem piemeklēta kartīte, dzejolītis un novēlējums. Lai vairojas labais! Sastādi savu kartīšu saņēmēju sarakstu un iegādājies šiem īpašajiem cilvēkiem īpašas kartītes. Visīpašāk būs, ja tās izgatavosi pati!

TEPAT KOMENTĀROS PASTĀSTI, KAM ŠOGAD NOSŪTĪSI SVĒTKU KARTĪTES!

Laika atskaite līdz 2019.gadam ir sākusies - līdz Jaunajam gadam atlicis vairs tikai mēnesis. Bet, kamēr vēl gads nav galā un Tev ir iespēja pagūt realizēt savas šī gada apņemšanās, aicinām Tevi ik dienu ieskatīties Māmiņu Kluba portālā vai arī Facebook lapā, lai smeltos idejas, kā padarīt Jaunā gada gaidīšanas laiku vēl īpašāku.

Un kas gan būtu ziema, decembris un svētki bez saldumiem, ne? Tāpēc aicinām ik dienu tepat komentāros vai arī Facebook pievienot komentārus vai arī bildes, kas parāda, kā Tu gatavojies Jaunajam gadam!

GAIDĪSIM JAUNO GADU KOPĀ!

Ik piektdienu  līdz pat gada beigām starp aktīvākajiem dalībniekiem izlozēsim vienu laimīgo, kam dāvināsim

komplektu ar gardo RED šokolādi!

Pirmās balvas ieguvēju paziņosim jau 7.decembrī!

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com

Iveria Iveria 10. Dec 2018, 21:58

Mūsu ģimenē netiek sūtītas kartiņas, vien abas vecmāmiņas katru gadu nosūta pāris savām paziņām aiz Latvijas robežām. Bet šogad arī man sanāca uzrakatīt kartiņu, jo vēlējos piedalīties akcijā '' Eņģeļu pasts'', kuras laikā kādam vientuļam senioram var sagādāt Ziemassvētku dāvanu. Starp citu vēl ir laiks piedalīties!

nosiguldas nosiguldas 10. Dec 2018, 15:45

man šogad ir īpašs uzdevums. Katrīnes klase izgatavos apsveikumus veciem cilvēkiem, bet es kopā ar kolēģiem tos nogādāsim adresātiem

Mamm.mamm Mamm.mamm 10. Dec 2018, 14:49

Katru gadu visi sūtam viens otram kartiņas. Tā ir pierasts manā ģimenē un lēnām to ienesu arī vīra radu lokā. Jebkurā gadījumā, priecīgi ir visi, kas kartiņas saņem.
Kartiņas iegādāju tiklīdz sāka parādīties veikalos. Tās jau sarakstītas, šogad arī ar divgadnieka palīdzību. Aploksnes arī gatavas. Sūtīsim gan tuvāk svētkiem, nākošnedēļ, visticamāk.
Sūtīsim visām omēm, opjiem, māsīcām, brālēniem, tantēm, onkuļiem - visiem tuvākajiem radiem. Vēl neesmu izlēmusi, vai sūtīt arī draugiem. Bet vēl kāda nedēļa ir, lai to izlemtu. 😀

filologe filologe 10. Dec 2018, 14:10

Mūsu ģimene īpaši neaizraujas ar apsveikumu sūtīšanu, nosūtam tikai attālākiem radiem. Parasti apsveikuma kartiņas pielieku klāt dāvanām, īpaši katram individuāli noformētu. Šogad laikam kartiņas negatavošu, tas aizņem daudz laika, labāk vēlos to pavadīt kopā ar meitiņu rotaļājoties.

lauvinja lauvinja 10. Dec 2018, 07:31

Pašiem tuvākajiem kartītes nesūtu, bet no mūsmājām kartītes tiek sūtītas radiem un draugiem, kurus ikdienā nesatiekam ik gadu. Tāpat mazus sveicienus - kartiņu un mazu paciņu, sūtam saviem vēstuļu draugiem ārpus Latvijas robežām.
Jā, es apzinos, ka sūtīt elektroniskus sveicienus ir dabai draudzīgāk, bet uz ziemassvētkiem man tīk pašai kopā ar bērniem pagatavot kartiņas un nosūtīt, tas arī pašiem palīdz radīt svētku sajūtu.