KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. 2.nedēļas uzvarētājs

KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. 2.nedēļas uzvarētājs

14. Dec 2018, 13:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikvienu no jums aicinām 2019.gadu sagaidīt kopā ar Māmiņu Klubu, ik dienu pieņemot mūsu izaicinājumu un izpildot uzdevumu, kas Jaunā gada sagaidīšanu padarīs aizraujošāku.

Paldies visiem, kas aktīvi piedalījās konkursa aizvadītās nedēļas kārtā. Esam starp aktīvākajiem dalībniekiem izlozējuši laimīgo balvas ieguvēju!

komplektu ar gardo RED šokolādi!

DĀVINĀM

Mamm.mamm

Apsveicam! Balvu vari saņemt Māmiņu Kluba redakcijā līdz 14.janvārim

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com

Mamm.mamm Mamm.mamm 14. Dec 2018, 16:06

Lielumlielais paldies! 😀