Jau pavisam tuvu finiša taisnei!

Jau pavisam tuvu finiša taisnei!

20. May 2019, 15:56 KristineT KristineT

Tiko pagājusī nedēļa ļoti uzskatami liecina par projekta finiša tuvošanos, jo treniņu intensitāte un tā veids liecina, ka mūsu ķermeņi ir jau pieraduši pie fiziskās slodzes tik ļoti, ka mūsu trenerīte pievieno papildus knifiņus un mēģina sasniegt mūsu augstāko izturības līmeni. 

Šīs nedēļas treniņi bija tik tiešām uz izturību. Tie bija dinamiski un parādīja, ka esam spējīgas uz vairāk un no slodzes nav jābaidās. Visi streniņi bija spraigi, pēc kuriem pārņēma ne tikai nogurums, bet muskuļiem vajadzēja mazliet laiku, lai beigtu trīcēt no tiko bijušās slodzes.

Par uzturu runājot, līdz šim sūdzējos, ka tas ir mans vajākais un grūtāk izpildāmais punkts. Tad šobrīd varu teikt, ka viss ir palicis tik vienkārši un saprotami, tavs organisms ir sācis aprast ar jaunajiem ēšanas paradumiem un viena ēdienreize dienā šķiet jau par normu un pašsaprotamu lietu, ka neprasa nekādu papildus piepūli. Protams ir dienas, kad ēdu divas vai par visas trīs reizes, taču par to nemaz nejūtos vīlusies.

Jo šajā sestdienā bija mūsu tikšanās ar treneri Igoru, kurš tieši ir tas, kas palīdzēja mums tikt galā ar diētu un saprast un pielāgot to mūsu ritmam. Šeit runājām par to kā dzīvot pēc projekta, kad tev neviens vairs neprasīs atskaitīties, nebūs svērsanās un mēri, kad vienīgais treneris sev būsi tu pats. Galvenais uzsvars bija veltīts tam, lai ieklausamies sevī un ja tu jūti, ka šodien vajag paēst 3 reizes, tad dari to, rīt ēdīsi vienu. Jo lielākais palīgs un priekšā teicējs būs tieši tavs ķērmenis, kurā ja cītīgi ieklausīsies, sasniegsi arī sev tālāk nospraustos mērķus. 

Arī šo svētdien tikāmies un macījām, šōreiz apmeklējām lielisku meikap meistarklasi. Mācījāmies par kosmētiku, par meikapa uzklāšanas tehniku un guvām jaunus iespaidus un zināšanas. Bija ļoti aizraujoši.

Nu lūk, jau viss norada uz projekta beigām, tomēr vēl priekšā divas nedēļas, un dabs vēl nav padarīt. Jāsasniedz savi nospraustie mērķi, tādēļ turpinām strādāt!