GMT BEAUTY ķermeņa eļļu testi: aicinām pieteikties!

GMT BEAUTY ķermeņa eļļu testi: aicinām pieteikties!

26. May 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Maijā GMT Beauty aicina topošās un jaunās māmiņas pieteikties ķermeņa eļļu testiem, kas palutinās ādu!

Lai pieteiktos testiem, raksti produktutesti@maminuklubs.lv, norādot, kuru eļļu gribētu testēt un pastāstītu, kāpēc mums būtu jāizvēlas tieši Tevi produktu testiem!

Mandeļu eļļa

Augstvērtīga, dabiska organiskā eļļa, kas rūpējas par ādas skaistumu un veselību.

Lietošana:

Mandeļu eļļa palīdz uzlabot jutīgas ādas stāvokli, nekairinot to. Šo eļļu var izmantot masāžai kā pamatprocedūrai pretcelulīta procedūrās, atslābinošās, stresa un noguruma mazinošās masāžās. Pateicoties savam neitrālajam aromātam, krāsai un struktūrai, tā ir lieliska pamateļļa, kurai var pievienot dažādas ēteriskās eļļas.

Iedarbība

Saldo mandeļu eļļa mitrina, baro un atjauno ādu, padara to samtainu. Mandeļu eļļas sastāvu veido polinepiesātinātas taukskābes, oleīnskābe (Omega 9) un linolskābe (Omega 6), kas ir neaizstājamas organisma vielmaiņas procesos un nepieciešamas organisma normālai funkcionēšanai. Mandeļu eļļa ir bagāta ar E vitamīnu, kas ir spēcīgs antioksidants, kā arī satur citas bioloģiski aktīvas vielas: vitamīnus, minerālvielas un īpaši daudz fitosterolu. Mandeļu eļļa palīdz saglabāt ādas jaunību un vitalitāti.

INCI

Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Sweet almond oil), Tocopherol

Vīnogu kauliņu eļļa

Eļļa ir lielisks kopšanas līdzeklis jebkura tipa ādai, neaizsprosto poras, ātri iesūcas un neatstāj taukainu vai lipīgu sajūtu. Tā ir viegla, maigi savelkoša, barojoša.

Lietošana:

Lieto sejas un ķermeņa kopšanai, izmanto masāžās un aplikācijās, ātri uzsūcas, neatstāj taukainas pēdas.

Iedarbība

Vitamīniem bagāta organiska eļļa, satur ω 3-6-9 taukskābes, sastāvā esošie polifenoli palēnina ādas novecošanos, veicina kolagēna sintēzi, atjauno ādas šūnas un cīnās ar pirmajām grumbiņām.

INCI

Vitis Vinifera Oil (Grape Seed Oil), Tocopherol (Vitamin E)

Sezama sēklu eļļa

 Sezama sēklu eļļa lieliski mīkstina un baro ādu, uzlabo ādas toni, elastību, novērš iekaisumus un ādas sausumu, lobīšanos. Augstvērtīga, dabīga organiskā eļļa kvalitatīvu kosmētisko procedūru veikšanai.

Aizkavē ādas novecošanos, padara to tvirtu un mirdzošu.

Lietošana:

Šo eļļu var izmantot masāžai kā pamatprocedūrai pretcelulīta procedūrās, atslābinošās, stresa un noguruma mazinošās masāžās, kā arī sejas ādas kopšanas procedūrās un veicot pedikīru. Eļļa lieliski piemērota ajūrvēdas procedūrām.

Iedarbība

Eļļā ir daudz mikroelementu (cinks, kalcijs), E un A vitamīni, tā satur arī lieliski sabalansētas polinepiesātinātas taukskābes un dabiskos antioksidantus (galvenais no tiem ir sezamols). Tā spēj dziļi iekļūt ādas slāņos, mīkstināt un uzlabot ādas bioķīmiskos procesus, novērst ādas priekšlaicīgas novecošanās pazīmes. Eļļai piemīt maigi atslābinošs, atsvaidzinošs efekts.

INCI

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Tocopherol

Citronzāles un greipfrūta eļļa

Regulāri lietojot, uzlabo ādas elastību un palīdz saglabāt ādas tvirtumu. Inovatīvs, bagātīgi mitrinošs un atjaunojošs augstvērtīgu dabīgu eļļu maisījums sausai, bojātai, elastību zaudējušai ādai. Eļļai piemīt maigi atslābinošs un atsvaidzinošs efekts.

Lietošana:

Eļļa izmantojama vispārējai atslābinošai masāžai, novēršot nogurumu un stresu ķermenī, kā arī smaguma sajūtu kājās. Produkts piemērots paaugstināta kapilāru trausluma gadījumos, izvada lieko šķidrumu un uzlabo mikrocirkulāciju. Eļļa ir lieliska gan sejas, gan pedikīra procedūrās, pretstriju profilakses terapijai grūtniecības laikā un pēcdzemdību periodā, kā arī strauju svara izmaiņu laikā. Produkts izmantojams arī kā ikdienas ķermeņa ādas kopšanas līdzeklis, uzklājot to katru dienu uz mitras ādas pēc dušas.

Iedarbība

Šī masāžas eļļa aizkavē novecošanās procesus ādā, pasargā ādu no mitruma zaudēšanas, palīdz saglabāt un atjaunot tās elastību, kā arī uzlabo ādas aizsargspējas.

12 dabīgu eļļu maisījums mīkstina un baro ādu, paaugstina ādas aizsargfunkcijas. Bagātīgais vitamīnu un minerālvielu saturs pasargā ādu no mitruma zuduma, palīdz saglabāt un atjaunot tās elastību, kā arī uzlabo ādas aizsargspējas. Eļļa veicina epitelizācijas procesus ādā, ir ar plastificējošu, mitrinošu un atjaunojošu iedarbību.

Citronzāles un greipfrūta masāžas eļļa atsvaidzina ādu, novērš tūsku, uzlabo asinsvadu sieniņu tonusu, iedarbojas relaksējoši un paaugstina organisma aizsardzības spējas. Tā uzmundrina un mazina galvassāpes.

INCI

Capric/Caprilic Trygliceride, Vitis Vinifera (Grapeseed) Oil, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) Oil, Triticum vulgare (Weat germ) Oil, Oenothera biennis (Evening primrose) Oil, Orbignya Oleifera Seed (Babassu) Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiable, Meadowfoam estolide (Limnanthes alba), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheroll (Vitamin E), Cymbopogon Schoenanthus (Lemongras) Oil, Citrus Grandis Peel (Grapefruit) Oil

Piparmētru eļļa

 Augstvērtīgu dabisko eļļu maisījums ar piparmētru eļļas piedevu. Eļļai piemīt maigi atslābinošs un atsvaidzinošs efekts.

Lietošana:

Eļļa izmantojama vispārējai atslābinošai masāžai, novēršot nogurumu un stresu ķermenī, kā arī smaguma sajūtu kājās. Produkts piemērots paaugstināta kapilāru trausluma gadījumos, izvada lieko šķidrumu un uzlabo mikrocirkulāciju. Piparmētru eļļa ir lieliska gan sejas, gan pedikīra procedūrās, pretstriju profilakses terapijai grūtniecības laikā un pēcdzemdību periodā, kā arī strauju svara izmaiņu laikā. Produkts izmantojams arī kā ikdienas ķermeņa ādas kopšanas līdzeklis, uzklājot to katru dienu uz mitras ādas pēc dušas.

Iedarbība

Regulāri lietojot, uzlabo ādas elastību un palīdz saglabāt ādas tvirtumu. Šī masāžas eļļa aizkavē novecošanās procesus ādā, pasargā ādu no mitruma zaudēšanas, palīdz saglabāt un atjaunot tās elastību, kā arī uzlabo ādas aizsargspējas. Vienpadsmit dabisko eļļu maisījums mīkstina un baro ādu, paaugstina ādas aizsargfunkcijas. Bagātīgais vitamīnu un minerālvielu saturs pasargā ādu no mitruma zuduma, palīdz saglabāt un atjaunot tās elastību, kā arī uzlabo ādas aizsargspējas. Eļļa veicina epitelizācijas procesus ādā, ir ar plastificējošu, mitrinošu un atjaunojošu iedarbību. Piparmētru eļļa atsvaidzina ādu, novērš tūsku, uzlabo asinsvadu sieniņu tonusu, iedarbojas relaksējoši un paaugstina organisma aizsardzības spējas. Tā uzmundrina un mazina galvassāpes.

INCI

Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Sweet almond oil), Triticum Vulgare Germ Oil (Weat germ oil), Oenothera Biennis Oil (Evening primrose oil), Simmondsia Chinensis (Jojoba)Seed oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Olea Europae (Olive) Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Meadowfoam estolide, Mentha Piperita Herb Oil, Tocopherol