Esi blondīne? Aicinām testēt šampūnus un balzamus gaišiem matiem!

Esi blondīne? Aicinām testēt šampūnus un balzamus gaišiem matiem!

16. Jan 2019, 10:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“BLONDE WITH BRAINS” šampūns gaišiem matiem – viens no pirmajiem šampūniem mūsu sortimentā, kas uzreiz iekaroja mīlestību blondu matu īpašnieču vidū. Der gan krāsotiem, gan dabīgi blondiem matiem.

Tam, lai saglabātu skaistu, gaišu matu toni krāsošanas starplaikos vai arī uzturētu dabīgo, dabas doto blondo matu krāsu, ir nepieciešama īpaša kopšana – piedāvājam jums izmēģināt šampūnu ar violeto pigmentu, kas novērš nevēlamo dzeltenīgo nokrāsu. Citrona eļļa radīs daudz gaišāku toni bez dzeltenīguma, turklāt tas ir dabīgs antioksidants, kas padara matus mirdzošus un vitāli spēcīgus. Saldajā medū ir daudz barojošu vielu, kas baro jūsu matus no saknēm līdz pašiem galiņiem.

“BLONDE WITH BRAINS” balzams gaišiem matiem – jaunums, kas parādījās uz mūsu veikalu plauktiem oktobra sākumā. Balzams lieliski iedarbojas duetā ar šampūnu gaišiem matiem. 

Lai jūs ar prieku ķemmētu katru dienu matus, citrona eļļai un medum mēs pievienojām 2 papildu komponentus. Vērtīgā  žožoba eļļa ātri uzsūcas un momentāni mitrina matus. Zīda proteīni izlīdzina bojātus matus uz piešķir tiem skaistu, dabīgu mirdzumu. Balzams un šampūns lieliski iedarbojas kopā – mati kļūst mīksti, zīdaini un ir viegli ķemmējami.

VAIRĀK PAR PRODUKTIEM LASI ŠEIT->>>

Piesakies, rakstot ina@maminuklubs.lv, nosūtot vēstulīti un pamatojot, kāpēc vēlies testēt šos produktus! Atgādinām, ka būs jāpublicē atsauksme ar 2 fotogrāfijām maminuklubs.lv!