Ecooking food for your skin!

Ecooking food for your skin!

27. May 2019, 15:43 Melānija Melānija

Testējam, izmēģinām un izbaudām!
Ecooking
 zīmola Multi Balm un Multi oil produktiņus.

Šī tik tiešām ir pirmā reize, kad man tiek dota iespēja izmēģināt produktus kas ir īpaši vegāni un saudzīgi ne tikai dabai bet arī mūsu ādai.
Jāsaka gan godīgi, bet Multi oil eļļu neesmu vēl mēģinājusi, jo vakaros pirms gulētiešanas par to piemirstu. 

Bet mans nu jau mīļākais lūpu kopšanas produkts ir Multi balm. To es lietoju ik dienu gan dzīvojoties pa lauku, gan istabu. 

Iepriekš man vienmēr bijuši lūpu balzami ar patīkamu smaržu, garšu un varbūt pat minimālu tonīti, bet šis ir atklājums. Bez smaržas, bez garšas un trīs reizes efektīvāks par iepriekšējiem. Kāpēc? Tādēļ, ka tas ir 100% bioloģisks ar dabīgajām eļļām un ekstraktiem. Tie ir bagāti ar vitamīniem, minerālvielām un antioksidantiem savienojumā ar augstākās kvalitātes peptīdiem un vitamīniem, kas dziļi baro un atjaunina ādu. Turklāt tie nesatur parabēnus un citas palīgvielas, kas var kaitēt cilvēku organismam un ādai. 
Lai gan vairāk lietoju to lūpu kopšanai un mitrināšanai, šis produkts ir paredzēts arī sausiem elkoņiem, sausākiem pleķiem uz ādas, knišļu kodumiem un papēžiem. 

Karstajās dienās šo balzamu lietoju ne tikai savu lūpu mitrināšanai, bet arī Kārlīša sausajiem vaidziņiem, odu kodumiem un sausajiem pleķīšiem uz ādas, kuri mums radušies no uzturā lietojamajiem piena produktiem. 

Ecooking patiesi ir kopjošs līdzeklis ar nomierinošu iedarbību daudzveidīgai lietošanai no Dānijas. Noteikti iesaku, kā arī iegādāšos to turpmāk! 
Ir vēlēšanās izmēģināt arī citus produktus no šīs līnijas.