Gatavojam ar Stollar multivāres katlu: Cūkgaļas un zemesriekstu sviesta sautējums

16. Aug 2014, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

SASTĀVDAĻAS

30 g notīrīta ķiploka, lielos gabalos

70 g saldā kartupeļa, palielos gabalos

200 g nomizota riekstu ķirbja,

palielos gabalos

5 nelielas dateles bez kauliņiem

170 g nomizotu burkānu, palielos gabalos

430 g cūkas šķiņķa, 3 × 3 cm gabaliņos

2 ēd. k. zemesriekstu sviesta

1 tējk. svaigi maltu melno piparu

jūras sāls pēc garšas

1/2 tējk. kumīna

5 smaržīgie pipari

500 ml dārzeņu vai vistas buljona

sauja rupji sakapātu pētersīļu

PAGATAVOŠANA

Multivārāmā katla BMC600 traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi, liec iekšā aparātā, aiztaisi ciet  un uzstādi programmu „Multi”. Iestati temperatūru 60 grādi, laiku 2 stundas un piespied Start pogu. Kad laiks pagājis, ieslēgsies signāls „Keep Warm”. Piespied to, lai atslēgu, atkal uzstādi programme „Multi”, 120 grādu temperatūru un laiku 1 st. 10 minūtes. Ļauj, lai gatavojas. Vari izmantot arī programmu „Multi”, iestatīt 80 grādu temperatūru, laiku 4 stundas un aizmirst, kamēr gatavojas. Pasniedz, uzberot pētersīļus.

20140811093842-81337.jpg