Beauty Jar - Latvijā radīti brīnumi burciņās sievietes skaistumam

Beauty Jar - Latvijā radīti brīnumi burciņās sievietes skaistumam

10. Dec 2018, 22:07 Banija Banija

Mani divas reizes nav jāaicina izmēģināt ko jaunu, tāpēc ar lielu interesi pieteicos Māmiņu Kluba piedāvātajiem Beauty Jar produktu testiem. Un tā sākās mans izmēģinājuma ceļš pretī kaut kam jaunam. Kad devos pakaļ testam paredzētajiem produktiem, administratorei pieteicu, ka esmu atnākusi pakaļ skrubītim un šampūnam. Un pretī saņēmu divas simpātiskas bundžiņas… Par skrubīti tā kā skaidrs, bet kur tad šampūns? Izrādās, burciņā!

Man patīk noskrubēt savu ādu, lai tai piešķirtu jaunu dzīvību un mirdzumu, taču dažkārt nedaudz “iegrābjos” skrubjos, kas ir asi vai pārāk eļļaini.

Tad nu par Beauty Jar modelējošo ķermeņa skrubi Green Apelsin, kas nonāca manās rokās. Atverot burciņu uzvēdīja liegs, bet nedaudz citrusīgs aromāts, tāpēc pilnībā piekrītu ražotājam, kurš produkta aprakstā lieto vārdu - Mosties!

Skrubja aromāts patiešām atmodina un uzmundrina un, manuprāt, vislabāk būs lietojams pēc maniem rīta skrējieniem, kad došos dušā, jo palīdzēs ar zaļās kafijas pupiņu palīdzību stimulēt asinsriti dubultā. Skrubis ir maigs, nav pārāk abrazīvs, taču āda pēc tā lietošanas kļūst patīkama un veselīga. Ziniet, kas man šajā produktā patika vislabāk? Pēc ādas noskrubēšanas tā pat neprasās pēc ķermeņa krēma. Tā nekļūst taukaina, taču maiga un samtaina. Man patīk!

Muddy Buddy šampūnu vēru vaļā ar milzu interesi - kas nu būs?!? Pirmo reizi mūžā saskaros ar šampūnu, kas iepildīts mazā burciņā. Simpātiski un, ziniet, ļoti ērti, lai paņemtu līdzi ceļojumā. Manis testētā šampūna pamatu pamatā ir melnie māli. Teiksiet - ej, nu, ej, kā tad ar tiem izmazgāt matus? Arī es iesākumā varbūt biju samērā skeptiska, bet tas patiešām strādā. Nezinu, kā jums, bet man pēc parasto šampūnu lietošanas mati kļūst smagnēji, ātri sataukojas, lai arī cik cītīgi tos būtu skalojusi. Šķiet, ka mati tiek piepildīti ar mistisku ķīmiju, kas manas matu cirtas diez vai padara līdzīgas TV dīvu matiem.

Bet nu par Beauty Jar šampūnu… Tas ir gluži kā viegla želeja, kuru nedaudz paņemot plaukstās ieputoju matos. Šampūna putas ir tik vieglas un mīkstas! Savukārt mati, nepārspīlējot, pēc tam kļūst viegli un šķiet īpaši dziļi attīrīti. Šampūnu esmu lietojusi jau vairākas reizes un šķiet, ka pēc tā lietošanas mati tik ātri nesataukojas. Un nav jāsatraucas par šampūna sastāvā esošajiem māliem - nav nedz nepatīkama aromāta, nedz sajūtas, ka matos tiktu iesmērēti smagnēji māli. Gluži pretēji - pēc lietošanas mati kļūst kuplāki un apjomīgāki un, kas man patīk vislabāk, tīri labi pat iztiku bez kondicioniera, jo, atšķirībā no citu šampūnu lietošanas, pēc tam nebija problēmas tos viegli izķemmēt.

Ir vērts pamēģināt un savā kosmētikas plauktiņā ieviest kādu interesantu inovāciju, kas, starp citu, radīta tepat Latvijā! Prātoju, ka Beauty Jar foršās kosmētikas produktu burciņas būs simpātiska dāvana draudzenei Ziemassvētkos!