Atvērts ir atvērts!

Atvērts ir atvērts!

14. Feb 2019, 09:37 laachukinsh laachukinsh

Šodien ir Valentīndiena. Ir tādi, kas to svin, ir tādi, kam šī ir parasta darbdiena, vienkārši ceturtdiena. Lai pie kuriem jūs piederētu, gardi paēst taču ir labi! Tad nu es nevaru turēt pie sevis savu lielisko pieredzi - padalīšos, kā man gāja jaunajā restorānā "Atvērts". 

Ideja - restorānam ir ieejas maksa 2-5 EUR atkarībā no laika (vakaros, brīvdienās dārgāk), bet ēdienu cenas ir restorāna aprēķinātā pašizmaksā. Nu, piemēram: mēs ar draudzeni sarīkojām sev meiteņu vakaru (cik labi ir mammai laiku pa laikam izrauties no mājām, saposties un skaisti pasēdēt restorānā ar krāsainiem dzērieniem un gardu maltīti) un devāmies iepazīties ar jauno restorānu. Darbdienas 17.30 vakarā restorāns bija diezgan tukšs, bet varēja manīt  ka uz vairuma galdiņu uzliktas rezervācijas. Arī mēs bijām rezervējušas, un labi, ka tā. Drīz vien restorāns čaloja balsīs un brīvi galdiņi vairs nebija redzami. Apkalpošana ļoti patīkama laipna. Viesmīlis no galvas noskaitīja visus kafijas dzērienu variantus, kad vakara beigās gribējām arī siltos dzērienus, bet dzērienkarte bija atdota. Ēdienkarte, starp citu, ļoti plaša, turklāt ar saprātīgu bērnu piedāvājumu - nekādu frī ar cīsiņiem. Zemāk pievienoju attēlu no viņu FB lapas. Ļoti priecīgi! Par cenām. Kā jau minēju, mēs pasēdējām ar kārtīgu maltīti. Par 2 steikiem, 2 saldajiem, 6 kokteiļiem (3 alko, 3 nevainīgie) un 2 kafijām kopā ar ieejas maksu atstājām 40 EUR. Deserti mākslinieciski, kā pavāršovos, steiks ļoti labi pagatavots (man pat būtu gribējies lielāku, tik gards bija). Ļoti skaists vakars! 

Vīrs vakar teica, ka rezervācijas uz 14. februāri vairs nav iespējamas, diemžēl. Aaa, jā, no ceturtdienas līdz sestdienai tur ir dzīvās mūzikas vakari. Forši! Bet svētkus un gardu ēdienu labā atmosfērā jau vienmēr var sev sarīkot. Nav obligāti gaidīt sirsniņdienas.

Skaistus svētkus un skaistāku ikdienu, mammas!