Atklāj savu veselīgas ādas starojumu ar The Body Shop jauno burkānu sejas kopšanas līniju

Atklāj savu veselīgas ādas starojumu ar The Body Shop jauno burkānu sejas kopšanas līniju

21. May 2019, 12:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atgriezies viens no iecienītākajiem The Body Shop sejas kopšanas favorītiem! Jaunie burkānu sejas kopšanas produkti ir izstrādāti īpaši ilgtspējīgā veidā - to sastāvu bagātina organiski audzēti burkāni, un pat iepakojums ir 100% pārstrādājams.

ILGTSPĒJĪGI SEJAS KOPŠANAS PRODUKTI

Mūsu jaunās produktu līnijas produkti ir bagātināti ar ekoloģiskiem burkāniem, kas ir izbrāķēti pārdošanai lielveikalos to ‘nepareizā’ izskata dēļ. Tas ir labs veids, kā The Body Shop palīdz samazināt pārtikas industrijas radīto atkritumu apjomu.

The Body Shop iegūst tūkstošiem šo dabīgi neglīto, bet antioksidantiem bagāto burkānu no britu ģimenes lauku saimniecības. Mums ir vienalga, ka tie ir 'nepareizajā' izmērā un formā, jo tie ir tik pat aromātiski, koši oranži un skaisti, kā visi pārējie.

Ne tikai sastāvs padara šos produktus par ilgtspējīgiem, bet arī to iepakojums ir 100% pārstrādājams, izgatavots no 55% pārstrādātas plastmasas.

SEJAS KOPŠANAS RITUĀLS VESELĪGI STAROJOŠAI ĀDAI

Atklāj veselīgas ādas starojumu ar mitrinošu sejas kopšanas rituālu, kas sniegs ādai enerģiju, un iepriecinās ar patīkamu, atsvaidzinošu aromātu.

1. ATTĪRĪŠANA

8 NO 10 PIEKRĪT, ĀDA JŪTAS GLUDĀKA UN SVAIGĀKA*

Burkānu sejas mazgāšanas līdzekļa sastāvā 93% ir dabīgas izcelsmes sastāvdaļas. Tas ļoti viegli saputojas, ļaujot ādai justies attīrītai, gludai un tonizētai. Pēc lietošanas poras ir redzami tīrākas, atbrīvotas no dienas laikā uzkrātajiem netīrumiem.

2. MITRINĀŠANA

8 NO 10 PIEKRĪT, ĀDA JŪTAS LABI MITRINĀTA**

Nākamais solis ir mitrināšana. Burkānu dienas krēma sastāvā 97% ir organiskas izcelsmes sastāvdaļas, un tas nodrošina pārsteidzošu 72 stundu mitrināšanu ādai un palīdz iegūt veselīgu starojumu.

KĀ VĒL JAUNIE BURKĀNU SEJAS KOPŠANAS PRODUKTI PALĪDZĒS CILVĒKIEM UN MŪSU PLANĒTAI?

Produktu sastāvu bagātina arī Godīgas Tirdzniecības organiskā alveja, kuru ilgtspējīgā veidā iegūst Kampečes lauksaimnieki Meksikā. Alveja tiek audzēta uz sertificētas organiskās lauksaimniecības zemes, kas atrodas netālu no trim lietus mežu biosfēru rezervātiem. Alveja tiek ievākta un apstrādāta ar rokām, un apstrāde tiek veikta jau 6 stundu laikā pēc tās novākšanas, lai saglabātu maksimālu sastāvdaļas svaigumu un kvalitāti.

Kopš 2015. gada sadarbība ar The Body Shop

palīdz nodrošināt ilgtspējīgus un stabilus ienākumus vietējām sievietēm - lauksaimniecēm, kurām, dzimumu diskriminācijas dēļ, šajā attālajā lietus mežu reģionā ir ierobežotas iespējas atrast darbu. Nodrošinot regulārus un stabilus ienākumus, tiek samazināta nepieciešamība izcirst lietusmežus, tā palīdzot aizsargāt vietējos dabas resursus.

*Lietotāju tests, kurā piedalījās 108 sievietes.

**Lietotāju tests, kurā piedalījās 100 sievietes.