Atbildes skaistumkopšanas jomā no Mary Kay® specālistiem!

Atbildes skaistumkopšanas jomā no Mary Kay® specālistiem!

09. Oct 2018, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jums ir radušies aktuāli jautājumi skaistumkopšanas jomā?

Uzdodiet tos Jūsu personīgajam beauty ekspertam - Mary Kay® Kosmētikas Neatkarīgajam Konsultantam. Jūs varat kopā apspriest skaistumkopšanas tēmas, un piemeklēt tos kosmētiskos līdzekļus, kas nepieciešami tieši Jums. Jūs varat pasūtīt produkciju un saņemt individuālus ieteikumus. Kā arī pārliecināties kāda, atbilstoši ādas prasībām, ir Jūsu ideālā ādas kopšanas sistēma un izveidot savu vizuālo tēlu. Mēs iepazīstinām ar mūsu produkciju, paskaidrojam, kā tā darbojas, un piedāvājam izmēģināt, pirms to iegādāties, kā arī dodam 100% apmierinātības garantiju. 

Vai Jūs zinājāt, ka tikai 20% no redzamajām ādas novecošanas pazīmēm ir saistītas ar dabīgiem organisma novecošanas procesiem, kas nav novēršami?

Atlikušie 80% - ir ārējo apstākļu rezultāts:

·      dzīvesveids (stress, nepareizs uzturs, nepietiekama atpūta);

·      ultravioletais starojums;

·      gaisa piesārņojums.

Viena no jaunākajām tendencēm kosmētikas tirgū ir Anti-pollution kosmētika, kas nodrošina mūsdienīgu pieeju cīņai ar ārējā piesārņojuma ietekmi uz ādu.

Tā kā Jūs nevarat izvairīties no ārējiem stresa faktoriem, izmēģiniet jaunumu no Mary Kay® – Brīnišķīgo kopmlektu Age Minimize 3D™ TimeWise®, kura sastāvā esošais inovatīvais komplekss, nodrošinās jūsu ādai spēcīgu antioksidantu aizsardzību pret UV radiāciju, nekvalitatīvu dzīvesveidu un sliktu ekoloģiju.

Rezultāts būs redzams jau pēc 4 nedēļu lietošanas, jo šīs sistēmas līdzekļi mērķtiecīgi cīnās ar šo kaitīgo faktoru radītajām sekām.

Laiks iet, taču tam nav obligāti jāatstāj pēdas Jūsu sejā! Jūsu Neatkarīgas Kosmētikas Konsultantes: Anna tel. 26886584; Olga tel. 29333567, Tamara tel. 28354805.

PIESAKIES MĀMIŅU BROKASTĪM ŠEIT->>>

KAD?

10.oktobrī no plkst.11:00 līdz 14:00

KUR?

Spice Home, Jaunmoku iela 13, Rīga

CIK MAKSĀ IEEJA PASĀKUMĀ?

Ieeja pasākumā un pasākuma aktivitātes ir bez maksas

 

*Pasākums publicitātes nolūkiem tiks fotogrāfēts un filmēts

**Dāvaniņas pie reģistrācijas saņems pirmās 150 māmiņas, kuras uz vietas reģistrēs savu ierašanos,

papildus dāvanas būs sarūpējuši atbalstītāji savos stendos