Atbalsta sniegšana ar kafijas palīdzību: apvienojas “Kafijas Draugs” un “Glābsim bērnus”

Atbalsta sniegšana ar kafijas palīdzību: apvienojas “Kafijas Draugs” un “Glābsim bērnus”

08. Mar 08:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir pienācis laiks ar katru pagatavoto kafijas tasi radīt atšķirību! “Kafijas Draugs” ir apvienojies ar pasaulē labi zināmu bezpeļņas organizāciju Save the Children (“Glābsim bērnus”), lai jūs ar katru malku varētu sniegt ieguldījumu. Šis ievērojamais fonds sniedz reālu ietekmi uz bērnu dzīvi visā pasaulē, sākot no Lietuvas robežām līdz pat konflikta zonām un ārpus tām. Ja vēlaties savu atkarību no kofeīna izmantot vislabākajā veidā, apsveriet iespēju atbalstīt šo jauno fantastisko iniciatīvu, nākamreiz iegādājoties “Kafijas Drauga” produkciju - Glābsim bērnus kafija.

 

Attēls: kafijasdraugs.lv

Ierobežots skaits, liela ietekme

Kas slēpjas kafijas For a Better World (Labākai pasaulei) tasītē? Mīlestība un cerība! Katru reizi, kad iegādājaties mūsu ierobežotās sērijas kafijas "Glābiet bērnus" paciņu, 1€ no kafijas cenas tiek novirzīts tieši šim fondam. Un, tā kā mēs tik ļoti ticam viņu darbam, mēs šo ziedojumu dubultojam! Tas nozīmē, ka organizācija saņems 2€ no katras pārdotās paciņas, tādējādi palīdzot mainīt grūtībās nonākušu jauniešu dzīves visā pasaulē.

 

Jūs noteikti būsiet gandarīti arī par savas labdarības kafijas lielisko garšu! Šis 100% arabika maisījums, kas iegūts no Brazīlijas, Hondurasas un Indijas, nodrošina gardu šokolādes konfekšu pēcgaršu līdzās saldām, izteiktām citrusaugļu, šokolādes un lazdu riekstu notīm. Tas ir lielisks veids, kā atzīmēt labestības žestu.

Kādam mērķim es palīdzēšu?

Līdzekļi, kas tiks savākti no šīs "Kafijas Draugs" iniciatīvas, tiks novirzīti tieši organizācijas "Glābiet bērnus" Lietuvas filiālei Gelbėkit Vaikus. Tās drošās un uzticamās rokās jūsu līdzekļi palīdzēs izveidot bērnu centrus visā valstī, sniegs psihosociālu un finansiālu atbalstu grūtībās nonākušām ģimenēm un prasmju uzlabošanas programmas bērniem, kā arī nodrošinās bērnu tiesību aizsardzību. Šis fonds novirza daudz līdzekļu arī pozitīvās audzināšanas programmām, palīdzot vecākiem labāk rūpēties par saviem bērniem. Lietuva neatlaidīgi uzņem ģimenes, kuras skārusi krīze Ukrainā, kā arī citus cietušos iedzīvotājus, tāpēc fonds aktīvi strādā, lai atbalstītu arī šos cilvēkus.

Attēls: kafijasdraugs.lv

Kas ir “Glābsim bērnus”?

Glābsim bērnus” ir lielākā neatkarīgā attīstības un uz bērnu tiesībām balstītā organizācija pasaulē. Pašlaik tā ir pārstāvēta vai tās partnerorganizācijas darbojas vairāk nekā 120 valstīs. Šis fonds jau vairāk nekā 100 gadus ir bijis cerību stars neaizsargātiem bērniem visā pasaulē. Organizācija tika dibināta 1919. gadā pēc Pirmā pasaules kara, un tagad tā strādā, lai uzlabotu grūtībās nonākušu bērnu dzīvi, nodrošinot viņiem piekļuvi veselības aprūpei, izglītībai un aizsardzībai.

Kā “Glābsim bērnus” rada atšķirību

Organizācijas “Glābsim bērnus” misija ir nodrošināt, lai katram bērnam būtu iespēja augt veselīgam, izglītotam un drošībā. Viņi reaģē uz krīzēm, palīdz veidot un īstenot ilgtermiņa attīstības programmas un aizstāv bērnu tiesības bez robežām. Sākot no dabas katastrofām līdz konfliktiem un pandēmijām, “Glābsim bērnus” bieži vien ir viena no pirmajām organizācijām, kas ierodas, un pēdējā, kas dodas prom, sniedzot tūlītēju palīdzību un ilgstošu atbalstu.

Tomēr organizācijas ietekme ir daudz plašāka nekā tikai reaģēšana ārkārtas situācijās. Organizācijas “Glābsim bērnus” darbinieki nenogurstoši strādā, lai novērstu nabadzības un nevienlīdzības pamatcēloņus, pieprasot politikas izmaiņas un dodot iespēju kopienām veidot labāku nākotni saviem bērniem. Neatkarīgi no tā, vai tā ir dzīvību glābjošas veselības aprūpes, kvalitatīvas izglītības pieejamības nodrošināšana vai bērnu aizsardzība pret ekspluatāciju un vardarbību, “Glābsim bērnus” ir apņēmusies radīt ilglaicīgas pārmaiņas.

Ko viņi dara

Šis fonds sadarbojas ar vietējām kopienām, valdībām un partnerorganizācijām, lai izstrādātu risinājumus, kas atbilstu katra reģiona unikālajām vajadzībām. Tādējādi tiek nodrošināts, ka īstenotie risinājumi ir ne tikai gudri, bet arī ilgtspējīgi un pielāgojami vietējiem apstākļiem. Daudzu ziedotāju un atbalstītāju iemaksas palīdz finansēt programmas, kas reāli maina bērnu dzīvi visā pasaulē, un tas ir novedis pie tā, ka “Glābsim bērnus” tagad ir kļuvis par uzticamu un plaši atpazīstamu nosaukumu.

Turklāt viņi pie tā neapstājas! Organizācija “Glābsim bērnus” finansē nepārtrauktus globālus interešu aizstāvības pasākumus. Viņi liek politikas veidotājiem un ietekmīgām personām par prioritāti noteikt bērnu tiesības un labklājību. “Glābsim bērnus” palīdz veidot pasauli, kurā katrs bērns ne tikai izdzīvo, bet arī attīstās, un, izmantojot daudzpusīgas pieejas, “Glābsim bērnus” šo redzējumu pārvērš realitātē.

 

Izmantojot tādas iniciatīvas kā partnerība ar "Kafijas Draugu", privātpersonas un kopienas var spēlēt būtisku lomu, atbalstot “Glābsim bērnus” misiju nodrošināt, ka neviens bērns netiek atstāts novārtā. “Glābsim bērnus” fonds ir apliecinājums kolektīvas rīcības lielajam spēkam, lai nodrošinātu pasaules visneaizsargātāko bērnu labklājību un potenciālu.

 

Vai esat gatavs veikt nelielu pirkumu un panākt lielas izmaiņas? Atcerieties: katra “Kafijas Drauga” ierobežotās sērijas kafijas “Glābiet bērnus” paciņa dod fondam kārtējos 2€, ko tas var izmantot Lietuvas bērnu un Ukrainas bēgļu ģimeņu dzīvēm. Neatkarīgi no tā, vai meklējat lielisku veidu, kā dot savu ieguldījumu šajā svētku sezonā, vai vienkārši esat pārliecināts par lielisko darbu, ko veic šī organizācija, jums ir lieliska iespēja apvienot savu atkarību no kofeīna ar labu mērķi un padarīt pasauli labāku un krāšņāku.