8 lietas, kam šajā pavasarī jābūt katras sievietes garderobē

15. Apr 2013, 11:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu lūk, te tev maziņš špikerītis, ja plāno doties iepirkt jaunus apģērbus šim pavasarim! Padomos dalās stiliste Dace Grīnberga!

20130405114702-79922.jpg

Noteikti katras sievietes garderobē jābūt:

  • Mazā melnā vakarkleitiņa, kas var būt, principā arī vienkrāsaina sarkana.
  • Žakete – var būt gan ar atlokāmām piedurknēm, gan bez tām, var izvēlēties arī ar zelta pogām.
  • Džinsi – vislabāk šauri, ar šauriem galiem
  • Augstpapēžu kurpes - derēs saviesīgiem pasākumiem gan kombinācijā ar biksēm, gan pie kleitas!
  • Vairāki topiņi, kurus kombinēt ar žaketi
  • Somas – viena soma vasarai noteikti jāiegādājas, jo tas ļoti atsvaidzina garderobi. Vairs nav tādi priekšstati, kas ļautu kombinēt vien sarkanu somu ar tāda paša toņa sarkaniem apaviem. Vislabāk – ja divas no detaļām ir vienkārši vienā toņu gammā. Jābūt ir kaut kādam kopsaucējam, kas ļauj noprast, ka pie apģērba komplekta ir piedomāts.
  • Jābūt arī vienam pavasara mētelītim – tam jābūt virs ceļa vai ceļa garumā, atkarībā no tā, kādus apavus nēsājam. Jaunākām meitenēm mētelītis var būt īsāks. Audums – plāna vilna, plašķa audums, kas līdzīgs trencītim – bez pogām, bet ar jostu.
  • Sarafāns – var dažādos toņos. Bet – vienkrāsainu tērpu būs vieglāk atsvaidzināt ar rotām.

Vai esi gatava košam pavasarim?

Māmiņu Klubs

Dace Grīnberga

Māmiņu Klubā tagad vari apgūt arī make-up un matu veidošanas pamatus, kas noderēs ikvienai sevi mīlošai sievietei! PIECU nodarbību kurss, kuru vadīs grimētāja un stiliste Dace Grīnberga. Viņa, starp citu, ir arī raidījuma „Māmiņu Klubs“ un Latvijas Televīzijas stiliste. Ne viena vien Latvijas slavenība grimējusies tieši pie Daces.

20130305155519-40138.jpg

PIESAKIES STILISTES DACES GRĪNBERGAS APMEKLĒJUMIEM ŠEIT!

Jolanta Salaka

Ja vēlies uzzināt, kādu make-up izvēlēties, kāds apģērba piegriezums tev piestāv vislabāk, kāds matu griezums tevi padarīs košāku, aicinām pieteikties uz stilistes Jolantas Salakas individuālo stila konsultāciju Māmiņu klubā.

 

"Manuprāt, stilista uzdevums ir panākt, lai cilvēks ne tikai izskatītos lieliski, bet tā arī justos. Lai ar radīto koptēlu tu sevi kā personību varētu izteikt vēl vairāk, lai tēls dzīvotu kopā ar tevi, nevis tev traucētu.
Šo uzdevumu, tad arī cenšos izpildīt!", tā Jolanta.

PIESAKIES STILISTES JOLANTAS SALAKAS INDIVIDUĀLAJĀM KONSULTĀCIJĀM ŠEIT!

Kristīne Pridanova

Pavadot vienu stundu ar stilisti, vari uzdot jautājumus un saņemt atbildes par jebkādiem Tevi interesējošiem stila un meikapa jautājumiem.

PIESAKIES STILISTES KRISTĪNES PRIDANOVAS INDIVIDUĀLAJĀM KONSULTĀCIJĀM ŠEIT!