5 labākās dāvanas sievietei Ziemassvētkos

5 labākās dāvanas sievietei Ziemassvētkos

19. Dec 2020, 10:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pamazām lielo un mazo rūķu dāvanu maisos sāk iegult dāvanas – bērniem, draugiem, radiniekiem, vistuvākajiem cilvēkiem, kuriem vēlamies pasniegt visīpašāko un piemērotāko dāvanu. Ar sievietēm gan ir tā, ka pieticīgums bieži vien ņem virsroku un, vaicājot pēc tā, ko viņas no Ziemassvētku vecīša vēlas saņemt dāvanā visvairāk, lielākoties saņemam pieticīgus – ko tad es. Mammas lielākoties noklusē savus sapņus un vēlmes. 

Tāpēc mēs esam sagatavojuši TOP 5 dāvanu sarakstu, lai tēti zinātu, ar ko iepriecināt savas mīļotās sievietes sirdi.

Pranamat Eco masāžas paklājiņš

Visas Māmiņu Kluba mammas atzinušas, ka paklājiņš ir ideāls palīgs reizēs, kad nepieciešama atslodze un masāža pēc skrienošās dienas, kurā ir jāpagūst gan parūpēties par bērniem, gan būt labai darbiniecei un sievai. Dienas beigās sieviete jūtas nogurusi, saspringusi, tāpēc pārdesmit minūšu masāža ar Pranamat Eco paklājiņu pielīdzināma pirmajai palīdzībai muskuļu saspringuma, muguras sāpju, stresa un noguruma gadījumā. Un sieviete noteikti novērtēs arī to, cik lieliski Pranamat Eco palīdz cīņā ar celulītu. Jūs jau zināt, ka no 1.janvāra parasti apņemamies vairāk rūpēties par sevi, atkal sākt gatavoties nākamajai pludmales sezonai, tāpēc šī būs ideāla dāvana sievietei!

Laiks kopā ar draudzenēm

Sieviete ik dienu cenšas būt ideāla mamma, pagūt bērnu aizvest uz pulciņiem, sarūpēt dāvanas visos svētkos, pagatavot gardākos ēdienus un vakaros lasīt pasakas. Protams, ka visam pa vidu dažkārt sieviete aizmirst par sevi, tāpēc uzdāvini sievietei, neatkarīgi no tā, vai tā ir Tava mīļotā, māsa vai draudzene, īstu meiteņu vakaru. Sarunā kādu, kurš pieskatīs bērnus, lai sieviete kopā ar draudzenēm varētu aiziet netraucētās vakariņās un pēc tam kopīgi uz kādu romantisku komēdiju. Šāds vakars Tavu sievieti noteikti iedvesmos un radīs viņā īstu enerģijas pieplūdumu!

Fotosesija

Jā, jā, fotosesijai viņai vienai pašai! Fotosesijas laikā sievietē atmodīsies visa viņā noslēptā sievišķība un pašpārliecinātība. Un vēl ilgi pēc tam, veroties skaistajās fotogrāfijās no šī burvīgā piedzīvojuma, sieviete atkal un atkal smaidīs un katra bilde viņai liks sevī saskatīt to burvīgo “es”, kuru noslāpē ikdienas pienākumi.

Jauna apakšveļa

Kurš gan nezina, ka ikdienā sieviete pēc došanās uz veikalu ar apņēmību beidzot nopirkt kaut ko sev, mājās parasti atgriežas ar… jaunu apģērbu bērniem, pilnu maisu ar gardumiem saviem tuvajiem, un vairākām dāvanām radinieku gaidāmajiem svētkiem. Un no vēlmes beidzot iepriecināt sevi sanācis vien…čiks! Tāpēc aplaimo savu sievieti ar skaistu apakšveļu, jo viņa taču to ir pelnījusi!

Svētku brančs

Viņa skrien, viņa gatavo brīvdienu maltītes, ikdienā vakariņas un brokastis. Un svētdienas vakarā pēc nedēļas nogales, kurā visi citi ir atpūtušies, viņa jau atkal domā par to, ko pagatavot vakariņās pirmdien. Hei, uzdāvini sievietei beidzot iespēju negatavot – aizejiet svētku brančā (to piedāvājums tagad ir ļoti plašs un katrs var atrast kaut ko savai gaumei), kad viņa varēs nedomāt par to, ar ko visus pamielot brokastīs, pusdienās. Tā vietā viņa pati no svētku branča varēs nobaudīt jaunas garšas. 

Lai Tavai sieviete šogad saņem ideālāko Ziemassvētku dāvanu!

SamantaMiore SamantaMiore 21. Nov 2023, 10:46

Viena no labākajām pēdējo gadu dāvanām ir bijusi SexyStyle adventes kalendārs - https://www.sexystyle.eu/lv/amorana-adventes-kalendars.html - iesaku visām sievietēm!