25. novembrī aicinām uz lielo Māmiņu kongresu Jūrmalā!

15. Nov 2023, 06:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc ilgāka pārtraukuma atkal norisināsies ikgadējais lielais Māmiņu kongress! Jau 25.novembrī tiksimies Lielupē, lai kopā ar vadošajiem speciālistiem mātes, bērna un ģimenes veselībā uzzinātu daudz noderīgas informācijas un prasmju!

PĒRC BIĻETI ŠEIT

Māmiņu Kongress ir pasākums, kas ik gadu pulcē vairākus tūkstošus dalībnieku, vairāk nekā 50 dažādus speciālistus, teju visas vadošās māmiņu/bērnu preču un pakalpojumu kompānijas ar interesantiem un aizraujošiem stendiem, konsultācijām, dāvaniņām! 

Māmiņas kongresa laikā vecāki varēs piedalīties ārstu un citu speciālistu lekcijās par veselīgu gaidību laiku, veselīgu bērnību un veselīgām attiecībām ģimenē! Paralēli lekcijām visas dienas garumā bez maksas būs iespējams saņemt individuālās konsultācijas, satikt vecmātes, dūlas, fizioterapeitus, rehabilitologus, krūts zīdīšanas ekspertus un daudzus citus mātes un bērna veselības speciālistus dažādās meistarklasēs.

Māmiņu kongresā būsim sarūpējuši arī īpašu izklaides daļu mazākajiem apmeklētājiem, kā arī ikviens būs gaidīts lielajā ģimeņu Ziemassvētku tirdziņā!

Pasākuma programmu izziņosim jau pavisam drīz!

PĒRC BIĻETI ŠEIT