Vistas gaļas kotletītes starp dārzeņiem

Vistas gaļas kotletītes starp dārzeņiem

30. Jan 2012, 15:30 taschinka taschinka

Sastvdaļas:

1 vistas fileja

1 glāze rudzu pārslas

1/2 glāze skābais krējums

3 burkāni

1 neliels cukini

1 ola

1/2 mazas puķkapposta galviņas

1 sīpols

5 ķiplokdaiviņas

garšvielas

 

 

Rudzu pārslas sajaucam ar krējumu.

Vistas fileju sagriezu mazos gabaliņos un sablenderēju,bet ja ir gaļas mašīna,tad ar to samaļam.

Vistas fileju sajaucam ar rudzu pārslam,pievienojam olu,izmaisam.

1/2 burkānu sarīvējam uz smalkās rīves,pievienojam fistas filejai.

Pievienojam garšvielas un izmaisam,atstājam.

Cukinī un burkānus sagriežam plānās šķēlēs.

Traukā kārtojam pusi cukini un burkānu šķēles,pārkaisam mazliet ar sāli vai kādām garšvielām.Kārtojam pārējās cukini un burkānu šķēles.

 

No gaļas maisījuma izveidojam 9 bumbiņas,liekam uz dārzeņiem.

Starp bumbiņām saliku puķkāposta ziediņus.

Pāri visam pārkaisam garšvielas,sasmalcinātu sīpolu un ķiplokus.Var arī kādu burkāna šķēli pāri pārlikt.

 

 

Pielejam ūdeni,lai 1/3 daļa dārzeņu būtu zem tā.Pārsedzam ar foliju un cepam ap 200 grādiem ap 1 stundu 20 minūtēm.

 

 

Pusdienas gatavas.

 

 

 

Pasniedzam.

Man ļoti ir iepatukušies šādi pagatvoti dārzeņi,viegli,maigi,sulīgi un gardi.

 

 

 

"Herkuless" graudaugu lielais māmiņu recepšu konkurss! Piedalies!

Iesūti savu recepti ŠEIT>>