Viens krēms visai ģimenei - mammai, tētim un mazulim!

Viens krēms visai ģimenei - mammai, tētim un mazulim!

21. Feb 2012, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kārtojot somu dzemdībām, mēs liekam tajā lietas, kas paredzētas mum, un paredzētas mazulim, kā, piemēram, autiņbiksītes un dažādi higiēnas līdzekļi. Bet vai kāds līdzeklis ādas kopšanai tiek iekļauts nepieciešamo lietu sarakstā? Sev jaunā māmiņa noteikti kaut ko paņems līdzi, bet mazulim?

Ne vienmēr. Kāds uzskata, ka labākais higiēnas līdzeklis ir bieža autiņbiksīšu maiņa un gaisa peldes, ar ko ir pietiekami. Kāds cits vienkārši neiedomājas par to, cik, patiesībā, bērna āda ir jūtīga pret apkārtējās vides ietekmi: tā ir vieglāk sakairināma gan ar apģērba, gan ūdens, ziepju un autiņbiksīšu palīdzību, tāpēc tai nepieciešamas īpašas, maigas rūpes.

Mēs esam atraduši universālu krēmu sēriju, kas nesatur ne smaržvielas, ne krāsvielas, kā arī - šīs sērijas produkti neizraisa alerģijas, tāpēc lieliski der pat jaundzimušajiem. Bez tam, tos var lietot gan mamma, gan tētis arī. Un tas ir patiešām ērti un praktiski!

Hidrogēls Essex

Ko mazuļi dara pirmajās dzīves nedēļās? Ēd, nokārto dabiskās vajadzības, guļ, atkal ēd.. Viss. Šajā mazuļu dzīves posmā mainīt autiņbiksītes nākas visai bieži - apmēram 8 līdz 10 reizes diennaktī, un tāpat katru reizi mazulis ir jāapmazgā, lai viņa maigā āda būtu tīra. Vanno mazuļus parasti reizi dienā, un tas nozīmē - vēl viena ādas saskare ar ūdeni.

Essex hidrogēls būs palīgs bērna ādas kopšanā pēc vannas vai citām ūdens procedūrām. Tas mitrinās bērna ādiņu arī pēc sauļošanās – uzzied to bērnam pēc lieliskas dienas pie jūras un esi droša, ka ādiņa ir atguvusi visu dienas laikā zaudēto mitrumu. Essex hidrogēls ir piemērots arī ikdienas lietošanai, piemēram, ikreiz mainot autiņbiksītes, to uzziež mazuļa dupsim, lai āda būtu aizsargāta no autiņbiksīšu mitruma un tā radītajiem izsitumiem.

Pieaugušajiem: Essex hidrogēls ir paredzēts visa ķermeņa kopšanai – gan veselai, gan atopiskai ādai, gan pieaugušajiem, gan bērniem. Hidrogēls ādu baro, nomierina un mīkstina pēc visdažādākajām ūdens procedūrām, kā arī sauļošanās. Hidrogēls ir ērti lietojams, ja ir izteikts apmatojums.

Ziede Essex

Ziemā dzimušo mazuļu māmiņas, bieži uzdod jautājumu - kā lai iziet ārā, svaigā gaisā ar bērnu aukstajā gada periodā, nekaitējot viņa ādai?

Ziede Essex satur 100% taukvielu, tālab tas ir izcils palīgs ziemas salā, kad nepieciešams pasargāt bērna vaigus no aukstuma. Ziede pilnībā aizsargā ādu no sala un nodrošina aizsardzību pret ādas apsaldējumiem. To var lietot bērnam un var smērēt uz vaidziņiem pat zīdainim. 

Pievērs uzmanību! 

Essex ziede noderēs ne tikai vaigiem pret salu, bet arī sevišķi sausas, raupjas, plaisājošas un sasprēgājušas ādas kopšanai.

Tā noderēs, ja bērnam ir iesnas, – nelielu aizsargslānīti uzsmērē zem deguna, lai ādiņa nekļūst sarkana un neiekaist. Ziedes „maska” aizsargās arī jau iekaisušu ādu no iesnu mitruma radītā kairinājuma.

Pieaugušajiem: Ziede palīdzēs atrisināt plaisājošu papēžu un pirkstgalu problēmu, tāpat ziede mīkstinās arī kutikulu, kas plaisājot nereti izraisa nepatīkamas sajūtas un pat sāpes.

Кrēms Essex Plus

Bērna āda ir tik jūtīga, ka pat pie rūpīgākās aprūpes nereti tomēr gadās problēmas - tā var iekaist, kļūt sausa vai uz ādas var parādīties alerģiski izsitumi.  Ārsti iesaka Essex arī stipri alerģisku ādas problēmu gadījumos.


Essex Plus krēms paredzēts vieglas pakāpes apdegumu kopšanai, pēc sauļošanās saulē, vieglas pakāpes ādas iekaisumu kopšanai, kā arī sausai bērna ādai. Šis krēms satur pantenolu, kas dziedē traumētu ādu, kā arī to mitrina un baro. Essex Plus krēms viegli klājas un ātri uzsūcas ādā.

Pieaugušajiem: Essex Plus krēms satur pantenolu, kas piedalās ādas atjaunošanas procesā. Tas ir īpaši noderīgs, ja esi nedaudz apdegusi saulē, kā arī gadījumā, ja āda ir sausa un prasa papildus mīkstināšanu. Tas palīdzēs arī nelielu ādas iekaisumu mazināšanai.  

Krēms Essex

Alerģija. Šis vārds, diemžēl, ir pazīstams daudziem mūsdienu vecākiem - arvien biežāk bērni cieš dēļ tādas vai citādas alerģijas, un daudzas no alerģijām izpaužas kā ādas iekaisums.

Alerģiskiem bērniem, kuriem ir sausa āda, būs piemērots Essex krēms, jo tas baro un mitrina jutīgo ādu. 

 

To var lietot kopā ar Essex hidrogēlu, piemēram, sauso ādas laukumu ieziežot ar Essex krēmu, bet pārējo bērna ķermenīti – ar Essex hidrogēlu. Essex krēmu droši var lietot ziemā uz sejas.

Pieaugušajiem: Essex krēms ir mīkstinošs krēms ar augstu tauku saturu (28%). Krēms ir paredzēts sausas ādas kopšanai un barošanai. Tas mīkstinās un nomierinās ķermeņa ādu arī gadījumos, ja tā ir īpaši sausa, piemēram, pēc medikamentu lietošanas, kuru ietekmē ir radušās problēmas ar ādu.

IZVĒLIES SAVU ESSEX!