Vēl līdz 10.aprīlim iespējams saņemt Lierac kosmētikas komplektus

Vēl līdz 10.aprīlim iespējams saņemt Lierac kosmētikas komplektus

05. Apr 2012, 10:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lierac ir dermokosmētikas zīmols ar īpašu attieksmi pret grūtniecēm un jaunajām māmiņām, jo ir izveidojis produktu piedāvājumus, kas īpaši ieteicami lietošanai šajā skaistajā dzīves posmā.

Vēl tikai līdz 10.aprīlim iespējams izņemt komplektus aptiekās!

Tātad, ja biji pieteikusies komplektam kādā no aptiekām, vēl vari pagūt līdz 9.aprīlim (ieskaitot) to izņemt aptiekā, kuru norādīji,kā saņemšanas vietu. Pasteidzies un izmanto savu izdevību saņemt komplektiņu!

Komplektā ietilpst:

Phytolastil Gel 15 ml X 2 gab, želeja striju profilaksei

Sastāvā ir koncentrētas botāniskas izcelsmes aktīvās vielas: raspodiņa, efejas, kosas ekstrakti (35%), kam piemīt izteikts fitoterapeitisks pretstriju efekts.

Concentré Mesolift 2 ml X 1 gab. 

Tonizējošs vitamīnu un minerālvielu kokteilis – serums sejas ādas atjaunošanai. Sastāvā ir īstens enerģijas kokteilis (15%) ar 5 vitamīniem (A,C,E,B5 un B6), 6 minerālvielām (dzelzs, magnijs, kalcijs, cinks) un hialuronskābi. Āda kļūst tvirta, tiek mitrināta un sejā atgriežas veselīgs svaigums.

Hydra-Chrono+ Fluide Fraicheur Matifiant 2 ml X 1 gab. 

Atsvaidzinošs, matējošs fluīds sejas ādas mitrināšanai un daudzfunkcionālai aizsardzībai. Ideāls normālai un kombinētai ādai.

Optimizē mitruma saglabāšanu ādā un pasargā ādu ikdienā. Sekmē dabīgu mitrināšanu dziļākajos ādas slāņos un virspusē. Sastāvā ir mitināšanu pārprogrammējošs botāniskas izcelsmes komplekss (9%), ūdens hiacinte – antioksidants, zvaigžņu anīsa ekstrakts, laima ekstrakts. Nesatur eļļu.

PHYTOLASTIL līnijā ietilpst: želeja un koncentrāts, - LIERAC Laboratoires radīti īpaši pretstriju līdzekļi ar botāniskas izcelsmes sastāvu un specifisku, mērķtiecīgu iedarbību gan striju profilaksei, gan arī gadījumos, ja nepieciešama striju korekcija.

Phytolastil produktu preventīvais un koriģējošais pretstriju efekts ir apstiprināts 11 starptautiskos pētījumos vairāk nekā 500 sievietēm. Aktīvo sastāvdaļu iedarbīgums un to izcilā tolerance ir pierādīta.


Lai mēs visas šo vasaru sagaidām skaistas, koptas un mirdzošas!