Uzraksti atsauksmi par Mājsaimnieču Olimpiādi un laimē dāvanu

Uzraksti atsauksmi par Mājsaimnieču Olimpiādi un laimē dāvanu

27. Feb 2012, 12:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu ko - Mājsaimnieču Olimpiāde beigusies. Nu laiks dalīties atsauksmēs. Kā jūties pēc pasākuma? Pievieno savai atsauksmei savu draudzeņu komandas foto un iespējams tieši tev dāvināsim dāvanu - Sieviešu Kluba DVD Esi skaista ikdienā.

Kas jādara , lai pretendētu uz draudzeņu kolektīva balvām?

1. Mājsaimnieču olimpiādē tev ir jāierodas kopā ar vismaz vienu draudzeni (jūs veidosiet vienu, divu cilvēku lielu komandu),tērptām , atbilstoši 21.gadsimta mājsaimnieces dreskodam!

Atceries, visām tavas komandas dalībniecēm (jo vairāk to būs, jo labāk) savā apģērbā jāiekļauj kāds vienojošs elements, piemēram, vienādas parūkas, rozā zeķubikses, puķainus svārkus vai jebko citu, pēc kā varēsim saprast, ka jūs veidojat vienu komandu.

2. Mājsaimnieču olimpiādes laikā iemūžiniet sevi kopbildē, kurā redzamas visas tavas komandas dāmas.

Pirmos divus punktus droši vien jau esi veikusi, vai ne?

Tagad - ķeries pie nākamā!

3. Pēc pasākuma līdz 29.februārim iesūti Sieviešu Klubam blogu ar iespaidiem no aizvadītās Mājsaimnieču olimpiādes un noteikti pievieno tam arī savas draudzeņu komandas kopīgo foto!

Kā noteiksim uzvarētājkomandu?

Visus jūsu iesūtītos blogus un bildes publicēsim portālā www.sieviesuklubs.lv un uzvarētāju noteiksim, sasummējot gan redakcijas balsis par savu simpātiju, gan Sieviešu Kluba lasītāju balsis par savu Mājsaimnieču olimpiādes dalībnieču komandas simpātiju!

Konkursa norises laiks un balva

Savus blogus un kopbildes no Mājsaimnieču olimpiādes Sieviešu Klubam jāiesūta no 25.februāra līdz 29.februārim. Uzvarētājkomandu paziņosim 1.martā!

Katrai tās komandas dalībniecei, kuru Sieviešu Kluba redakcijas un lasītāju balsojumā kopīgi atzīsim par interesantāk un oriģinālāk tērpto, dāvināsim pārsteiguma balvu – Sieviešu Kluba DVD „Esi skaista ikdienā”!


Kā jūties pēc Mājsaimnieču Olimpiādes?