Silīcijskābes unikālā absorbēšanas un saistīšanas spēja

Silīcijskābes unikālā absorbēšanas un saistīšanas spēja

20. Jan 2012, 19:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikviens sūklis spēj uzsūkt milzīgu daudzumu ūdens, pateicoties sīkajām atverītēm, kas uz tā atrodas. Savā ziņā silīcijskābei ir līdzīgas iezīmes un koloidālā formā tā spēj aktīvi saistīt citas vielas. Vairāk par to stāsta medicīnas sabiedrības ARS terapeite Elvīra Unbedahte.

 

 

Jau iepriekš esam stāstījuši par silīcijskābes gēlu gremošanas traktam, kas palīdz atrisināt tādas likstas kā vēdersāpes, sliktu dūšu, vemšanu, vēdera uzpūšanos, grēmas. Šodien vēlamies pastāstīt par silīcijskābes unikālo absorbēšanas un saistīšanas spēju, kas ir pielīdzināma sūklim, jo tieši silīcijskābe spēj saistīt ūdeni, kas ir 300 reizes smagāks nekā silīcijskābei.

 

Cilvēka zarnu virsmas laukums ir 400 kvadrātmetru, to garums ir 7 – 9 metri, bet diametrs — vien pāris centimetri; to uzbūve atgādina milzīgu žņaudzējčūsku, un tam jāpilda svarīgi uzdevumi.

 

Vai zināji, ka 75 dzīves gadu laikā zarnām cauri iziet vidēji 30 tonnas pārtikas un 50 000 litri šķidruma?

 

„Ārstējot gremošanas trakta saslimšanas, piemēram, vēdersāpes, vemšanu vai caureju, silīcija spēja saistīt ūdeni, var tikt uzskatīta par vienu svarīgākajām priekšrocībām,” stāsta ARS terapeite Elvīra Unbedahte. „Zināms, ka gremošanas sistēmas problēmu gadījumā runa ir par patogēnu un toksīnu atrašanos gremošanas traktā, silīcijskābe spēj dabiskā veidā saistīt toksīnus un patogēnus, izvadot tos no organisma, tādējādi novēršot gremošanas traucējumus.”

 

Silicea gela gremošanas traktam priekšrocība ir tā, ka šis līdzeklis ir pilnīgi dabisks, tas nesatur ķīmiskus konservantus, kas ļauj to lietot arī bērniem!



Pētījumos apstiprināts: silīcijskābe ļauj justies labāk!

 

Dabisks palīgs kuņģa-zarnu traktam Silicea gēls kuņģa zarnu traktam

 

Unikālu šo gelu padara neparasti augstā saistīšanās spēja. Tas paredzēts šādos gadījumos:

  • Vēdersāpes
  • Slikta dūša
  • Vemšana
  • Vēdera uzpūšanās
  • Grēmas

Silicea gels kuņģa-zarnu traktam saista patogēnus dabiskā veidā un palīdz tos dabiski izvadīt no organisma.