Sieviešu Klubs meklē Jāņa siera sējēju!

Sieviešu Klubs meklē Jāņa siera sējēju!

05. Apr 2012, 18:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tā, tas brīdis nu ir klāt - Jāņi tuvojas straujiem soļiem un Sieviešu Klubs aktīvi gatavojas vasaras saulgriežiem. Esam plānojušas tieši pirms svētkiem publicēt fotopadomu, kā pašu spēkiem uzsiet Jāņu sieru ikvienai saimniecei. Arī tādai, kas ar virtuves darbiem ir uz jūs. Laiks pieteikt Jāņu siera sējēju!

 

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

 

Jāpiesaka labākā saimniece, par kuru esi pārliecināta - jā, viņas sietais Jāņu siers ir super gards un viegli pagatavojams. Varbūt šī saimniece esi tu pati? Lieliski! Bet konkursam ir viens āķis - saimniecei ir jābūt īpašai un viņas Jāņu siera receptei tikpat īpašai! Varbūt šī recepte ir pārmantota no senčiem? Varbūt aizgūta, eksperimentējot vairāku gadu garumā?

 

Kāds labums, piedaloties šajā recepšu konkursā?

 

Sieviešu Klubs tev kā atradējai dāvinās Sieviešu Kluba DVD "Esi skaista ikdienā", kā arī pie pārsteiguma balvas tiks pati saimniece - receptes gatavotāja. 

 

Ir tikai neliels ierobežojums - īstai lauku saimniecei jādzīvo Rīgā vai Rīgas tuvumā. Diezgan neiespējama misija, vai ne? Bet Sieviešu Klubs ir pārliecināts - pa visām kopā mums izdosies siera sējēju atrast! 

 

Konkurss ilgst līdz nedēļas beigām - 12. jūnijam. 

 

Lai iesūtītu savu blogu, kurā apraksti, kādēļ tieši tevis noskatītā saimniece ir īpaša un viņas Jāņa siera recepte - debišķīga un atkārtošanas vērta, spied šeit!

 

Kintija, Sieviešu Klubs