Sieviešu Kluba numeroloģijas skolas vadītāja Dita Blūma

Sieviešu Kluba numeroloģijas skolas vadītāja Dita Blūma

27. Jan 2012, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iespējams, ar Ditu Blūmu jau esi tikusies kādā no Sieviešu Kluba Fen šui vai numeroloģijas semināriem vai sastapusies individuālajā konsultācijā. Jau 5.februārī viņa Sieviešu Klubā uzsāks Numeroloģijas skolas nodarbības. Iepazīsties!

 

 

Kā tavā dzīvē ienāca numeroloģija?

 

Ar numeroloģiju nodarbojos nedaudz vairāk kā četrus gadus, bet pirms tam strādāju pilnīgi citā jomā.

 

Kad 2004.gadā uzsāku darbu Jauno psiholoģiju centrā, vispirms sāku sekot līdzi Mēness dienām. Tad kādā vārda dienā man uzdāvināja Lielo Mēness enciklopēdiju ar domu, ka tad, ja reiz mani tas interesē, lai iepazīstu pilnīgāk. 

 

Un patiesi, es sev atklāju gan astroloģiju, gan ieinteresējos par numeroloģiju, kuru pēcāk arī apguvu!

 

Kā kļuvi par pasniedzēju un konsultanti Sieviešu Klubā?

 

Viss aizsākās ar to, ka Sieviešu Klubam pastāstīju par Numeroloģijas biedrību. Pēc tam portālam daudz stāstīju arī par Fen šui principiem, bet 2010.gadā mani uzaicināja piedalīties lielajā Sieviešu Kluba mēneša vakarā.

 

Ko iemācīsies Numeroloģijas skolas dalībnieces?

 

Visa šī kursa ietvaros pēc individuālajiem dzimšanas datiem mācīšu iepazīt gan pašām sevi, gan saprast savus tuvākos cilvēkus!

 

Numeroloģijas skolā ikvienai būs iespēja izprast, kāpēc mēs pašas un mums apkārtējie rīkojas tieši tā un ne citādāk.

 

Var teikt, ka atklāšu instrumentu, ar kuru Numeroloģijas skolas absolventes pašas varēs strādāt, lai uzzinātu vairāk par sevi un citiem.

 

Kā numeroloģija ikdienā palīdz tev pašai?

 

Ņemot vērā savas dzīves cikliskumu, skatos, kā tajā iekļaujos, un vai nerīkojos tam pretēji. Šādi atklāju arī to, kādām darbībām konkrētā diena nav paredzēta, un to vietā cenšos darīt to, kam šī diena sola izdošanos.  

 

Pēc šī principa plānoju arī savu ikdienu un lielākus dzīves notikumus.

 

Kādas ir tavas šī gada vēlmes?

 

Ņemot vērā to, ka man pašai ir iesācies piektais individuālais gads jeb pārmaiņu gads, mana apņemšanās ir vairāk izbaudīt dzīvi, tverot pēc tā, ko tā piedāvā!

 

Citkārt pārmaiņas ieteicams rūpīgi izvērtēt, bet tieši piektais individuālais gads ir tas, kurā visu uztvert brīvi un baudīt!

 

Tas, ko man šogad nedaudz gribās, ir sakārtot dzīvi tā, lai to visu neaizņem tikai darbs, un lai vairāk izdotos atpūsties.

 

Ja arī tu vēlies gūt zināšanas numeroloģijā un iemācīties iepazīt sevi un citus, piesakies Numeroloģijas skolai pie Ditas Blūmas, kas sāksies 5.februārī, jau tagad! 

 

Līva Zaksa, www.sieviesuklubs.lv

 

Kādas ir tavas zināšanas numeroloģijā? Vai tu vēlētos to apgūt?