Šajā nedēļā Herkuless veicināšanas balva aizceļo pie...

Šajā nedēļā Herkuless veicināšanas balva aizceļo pie...

23. Jan 2012, 12:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs zinām, ka Māmiņu Klubā ir izcilas saimnieces un recepšu meistares, tāpēc ar lielu pagodinājumu pagājušajā nedēļā paziņojām, ka uzsākam lielo recepšu konkursu kopā ar graudaugu pārslām “Herkuless”. Konkursā no māmiņu receptēm tiks izvēlētas labākās, kas tiks publicētas uz “Herkuless” pārslu iepakojumiem un savas slavas gaitas uzsāks visā Latvijā!

 

Kā arī iepriecinājām Jūs ar ziņu par to, ka būs ne tikai slava māmiņu receptēm uz “Herkuless” graudaugu pārslu iepakojumiem, bet arī jaukas, garšīgas un romantiskas veicināšanas balvas!

 

Konkursa noteikumi paredz, ka katru nedēļu visos portālos kopā noteiksim  veicināšanas balvas– kopā 3 Herkuless  produktu grozus un finālā  Pārsteiguma balvu – romantiskas vakariņas restorānā 2 personām, kas tiks izlozēta visu dalībnieču vidū. Un tieši tāpēc šoreiz ir laiks pasniegt pirmo veicināšanas balvu!

 

Bet pirms tam dosim Jums iespēju smelties idejas šīs nedēļas laikā iesūtītajās receptēs:

Rīsu putra manā gaumē

Auzu - biezpiena sacepums 

Auzu pārslu āboli 

Miežu pārslu, dārzeņu pankūkas 

Neparastais SUŠI kopā ar Herkuless 

Rīsu putra slaidajai līnijai

Rausīši ripulīši 

Biezpiena, auzu pārslu klimpiņas 

Mans rīsu pārslu saldais 

Kviešu pārslu olu kultenis

Kviešu pārslu kifle ar sieru 

Rudzu putra zemnieku gaumē

Rīsu pārslu, biezpiena plācenīši 

5 graudu pārslas manā gaumē

Avokado un rīsu smērs veselīgām brokastīm 

Dārzeņu krēmzupa ar miežu pārslām

Jogurts ar grauzdētām rudzu pārslām

Maize ar pildījumu

Biezpiena, auzu pārslu bulciņas

 

Jāatkārtojas un jāsaka - Jūs esat iesūtījušas patiešām ļoti daudz brīnišķīgu recepšu, kas noteikti noderēs kā ideja brokastīm, pusdienām, vakariņām - citām māmiņām! Tas ir patiešām liels darbs! Malači!

Un tātad, šajā reizē veicināšanas balviņu - Herkuless produktu grozu piešķiram ilzel, tieši Tev! Paldies par interesanto Avokado un rīsu smēra recepti veselīgām brokastīm!

 

 

Apsveicam! Pēc savas balvas vari nākt pakaļ uz redakciju jebkurā darba dienā no plkst.9:00 līdz 17:00 no 20. janvāra līdz 1.martam. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs. 

 

Bet ar to jau viss vēl nebeidzas "Herkuless" graudaugu lielais konkurss turpinās! Un tāpēc atgādināsim: balvu fonds ir tiešām liels! 

Konkursā nominēsim 9 lielās balvas:  receptes, kura katrā Herkuless graudaugu pārslu grupā tiks atzīta par interesantāko - publikācija uz  “Herkuless” graudaugu pārslu  iepakojuma, Herkuless produktu grozu, un uzvarētājas pašas  izvēlētu  abonementu sievišķīgam žurnālam. Katru nedēļu noteiksim  veicināšanas balvas– 3 Herkuless  produktu grozus un finālā  Pārsteiguma balvu – romantiskas vakariņas restorānā 2 personām, kas tiks izlozēta visu dalībnieču vidū!

 

 

"Herkuless" graudaugu lielais māmiņu recepšu konkurss! Piedalies!

Iesūti savu recepti ŠEIT>> 

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 24. Jan 2012, 09:09

Nebūt netiek vērtētas tikai veselīgās receptes! Veicināšanas balvu izvēlē mēs vēlamies atrast receptes ar kādu īpašu odziņu, kas nekur īpaši citur nav redzēts 😀

23. Jan 2012, 17:04

Nu jā, bet baigi visu laiku uzvērts uz veselīgs, bet nu vismaz es taisu tādas receptes, lai visa ģimene tās ēstu....

23. Jan 2012, 16:22

Sveicieni, recepte tiešām interesanta, bet vai tad te tiek vērtētas tik veselīgās receptes?

taschinka taschinka 23. Jan 2012, 14:31

🌷 🌷 🌷

veesma veesma 23. Jan 2012, 14:14

Sveicieni! 🌷

maijbite maijbite 23. Jan 2012, 12:42

Sveiciens! 😀 🌷 🎉